Работете с dibla.com


Dibla предлага възможности за съвместна работа с проектанти, фирми производители и вносители на продукти и предлагащи услуги в сферата на интериора и крайни потребители на дизайнерския продукт или услуга.

ФОРМА ЗА КОНТАКТ С DIBLA
НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

Използвайте формата за контакт с нас или телефонен номер 0700 70 111, за да направите запитване за услугите и възможностите за работа с Dibla, а ние ще се постараем да ви отговорим в максимално кратък срок с възможно най-ефективното за вашия казус предложение.

Към фирми производители и вносители на продукти и предлагащи услуги в сферата на интериора


ГОДИШНА ПРОГРАМА
платформата Dibla предлага множество услуги, които ви помагат да популяризирате своята дейност и продуктова гама пред заинтересованата аудитория от проектанти и крайни потребители. Запознайте се с възможностите представени по-долу и направете запитване към нас съобразено с вашите персонални маркетингови цели. Разработили сме както възможности за директни представяния, така и имиджови средства за популяризиране на вашата дейност и продуктова гама.

Дългогодишното ни тясно сътрудничество с едни от най-популярните и активни дизайнери в страната ни позволява да анализираме съществуващите модели на работа и утвърдените практики на фирмите, обслужващи бранша. Водени от желанието да подобрим общуването между страните наред с нивото на предлаганите услуги, създадохме ГОДИШНА ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА, с която да направим фирмата и продуктите ви разпознаваеми сред дизайнерската гилдия и крайните потребители.

Една от основните политики на Dibla е да изгражда трайни и дългосрочни партньорства с фирми в бранша, които успяват да поддържат както висок стандарт на предлаганите продукти и услуги, така и високо ниво на лоялност и коректност към своите контрагенти и клиенти. Именно удовлетворяването на тези критерии изгражда доверие в гилдията към препоръчаните от Dibla фирми.

 

ГОДИШНА ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА DIBLA
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОГРАМАТА


DIBLA DESIGN AWARDS
Dibla Design Awards безспорно е един от най-успешните проекти на Dibla, както и събитието с най-голям авторитет и популярност сред професионалистите в бранша. Съревнованието разполага със свой собствен сайт, който позволява на всички заинтересовани бързо и лесно да получат достъп до необходимата информация – dibla-awards.com. Официалната церемония по връчването на националните награди за интериорен дизайн и обявяването на „Дизайнер на годината“ не просто привлича вниманието на многобройна публика и влиятелни медии, но и успява да го задържи месеци наред преди и след церемонията. Вземайки участие в Dibla Design Awards, вашата компания става част от събитието – възползвате се от обща рекламна кампания за медийно отразяване, включени сте в рекламните материали, разпространявани по време на церемонията, присъствате на награждаването и коктейла, което ви дава възможност да създадете делови контакти с целева аудитория.

+ DIBLA DESIGN AWARDS
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАРТНЬОРСТВО


DESIGN > PEOPLE
Design > People е една от най-значимите ежегодни инициативи на платформата Dibla, в основата на която е идеята да се съберат 100-те най-активни дизайнери в своеобразен форум. Именно те са основни гости на събитието и гарантирана аудитория за вашите представяния, мострени щандове, продукти и услуги. DESIGN > PEOPLE се провежда в рамките на два дена в края на март или началото на април, през които можете да се запознаете с дизайнери от цялата страна, да размените контакти, да натрупате лични впечатления, да получите обратна връзка за вашата дейност, както и да разпространите рекламни и мострени материали. Това ви дава предимството да представите вашите продукти и услуги пред 100-те най-изявени специалисти, оптимизирайки време и разходи. Вземайки участие в DESIGN > PEOPLE, вие ставате част от богатата му програма и получавате значителна преднина пред вашите конкуренти.

+ DESIGN > PEOPLE
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ


КАТАЛОГ "НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН"
Годишният каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ отразява най-успешните осъществени проекти, отличени в националното съревнование Dibla Design Awards и публикувани в сайта на Платформата през изминалата година. Луксозното издание със своите над 300 пълноцветни страници и професионално заснети фотографии се представя първо по време на годишния форум “DESIGN > PEOPLE”, попадайки в ръцете на над 200 гости на събитието, мнозина от които са автори на публикуваните в Каталога проекти. Единственият по рода си у нас годишен каталог има за цел да запечата и отрази нивото на интериорния дизайн в страната. Изданието се разпространява в тираж от 500 броя през цялата календарна година, включително и в множество реномирани обществени обекти. Участвайки в годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“, вие можете да представите свой продукт или услуга на две страници, които да съдържат кратко описание на вашата компания, мото и контактни данни. Каталогът е колекционерско издание, чрез което директно достигате до специалистите с интерес към продукти и услуги от интериорния сектор.

+ КАТАЛОГ „НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН“
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗДАНИЕТО


TIE UP | ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ
Видео презентацията се налага като предпочитан източник на информация в онлайн пространството през последните години. Използвайки продукта “TIE UP | видео представяне”, вашата информация достига до всички професионалисти в бранша, любители и потребители за неограничен период от време. Взимайки под внимание ангажираността на интериорните дизайнери, ние им предоставяме възможност да се запознаят с вас и предлаганите от вас продукти и услуги в удобно за тях време и място по един наистина атрактивен и достъпен начин. “TIE UP | видео представяне” е уникална услуга, която благодарение на цялостната си и завършена концепция демонстрира взаимоидействието между страните в процеса им на работа. Във вашите видео материали водещ дизайнер от платформата по най-добрия и подходящ начин ще представя пред колегите от гилдията фирмата ви в светлината на надежден и доверен партньор, препоръчан от Dibla. Всяко видео представяне ще бъде част от поредица клипове, които ще са интересни и полезни както за дизайнери, така и за крайни потребители.

+ TIE UP | ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА


ИЗПРАЩАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО СЪОБЩЕНИЕ
Многобройните събития и инициативи, които Националната платформа за интериорен дизайн периодично организира, привличат постоянно нарастващ брой потребители към базата ни данни от специалисти, обслужващи бранша. Над 750-те регистрирани в dibla.com проектанти са само един от показателите за качеството на информацията, публикувана в Платформата, както и за желанието и интереса на потребителите да получават новини и съобщения, свързани с бранша, в който се развиват. В зависимост от основните ви цели и аудиторията, която искате да ангажирате, вашите електронни съобщения могат да достигнат както до цялата ни база данни от над 3000 души, така и до определени целеви групи, обособени по ваши критерии. Използвайки услугата „E-mail съобщение“, имате възможност да персонализирате своето послание с текстово съдържание, снимки, препратки с линкове и контактна информация.

+ ИЗПРАЩАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО СЪОБЩЕНИЕ
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА


ПУБЛИКВАЙ НОВИНА
Dibla.com ежедневно се посещава от стотици професионалисти в областта на интериорния дизайн и от потребители, търсещи специализирани решения за свои предстоящи проекти. Популярността на Платформата я прави най-подходящото място да представите вашите продукти и услуги пред целева аудитория. За да достигне до заинтересованите потребители, информацията, която желаете да представите, се публикува в раздел Новини. Преди да бъдат публикувани, новините се оформят и коригират от наш редактор, така че да съответстват на цялостния облик и стил на Платформата. Готовата новина се публикува в раздел „Новини“ на dibla.com и остава в архива за неограничен период от време. Всяка новина от сайта се споделя и във Фейсбук страницата на Платформата, както и в месечния бюлетин, и се разпространява по ел. поща от първо до пето число на предстоящия месец до база данни от над 3000 проектанти. С тази регистрация вие кандидатствате за една от петте позиции за представяне на актуални продукти и услуги в най-голямата онлайн платформа за интериорен и продуктов дизайн.

+ ПУБЛИКУВАЙ НОВИНА
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА


КОНКУРС
С годините Dibla се наложи като среда, която предоставя актуална информация за всички интересни и полезни инициативи в бранша. Екипът на платформата постоянно следи за обявени конкурси и се старае да информира за тях потребителите на Платформата, които са и основна целева група на конкурсите. В голяма част от тях Dibla съвсем обосновано е търсена за участие в ролята на партньор, съорганизатор или организатор заради дългогодишния си опит и доказан професионализъм, както и поради факта, че платформата е възможно най-ефективният канал за популяризирането им. Възлагането на конкурс с конкретна тема има висока ефективност за популяризиране и разпознаване на марки и продукти с рекламна цел. Конкурсите могат да бъдат различни по мащаб и цел – от обявяване на свободни позиции за проектанти през такива, стимулиращи развитието и откритието на млади таланти, до най-мащабния конкурс в страната – Dibla Design Awards, имащ за цел да отличи най-добрите реализирани проекти и да представи „Дизайнер на годината“. Именно това е конкурсът, превърнал се в най-реномираното събитие в бранша и даващ най-имиджовото рекламно поле за представяне на фирми в него, които чрез участието си да засвидетелстват на гилдията и обществеността желанието си да допринасят за доброто реноме на интериорната професия и да стимулират развитието на проектантите.

+ КОНКУРС
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА


АНКЕТА
Dibla е платформа, която проектантите използват, за да представят ефективно своята работа, да се осведомяват за нововъведенията в бранша и продуктите на нашия пазар, да повишават компетенциите си в областта на интериорния дизайн и да достигат до крайния потребител. Ежедневното взаимодействие на Платформата с проектантите ни помага лесно и бързо да се допитваме до тяхното мнение, което се базира на професионалния им опит, потребности и поглед върху крайния потребител на дизайнерския продукт. Използвайки анкета за целево проучване и обратна връзка от проектантите по различни казуси, можем да създадем обосновани анализи на пазара и търсенето. Провеждането на анкети сред специализирана аудитория е доказал се модел при съставянето на статистики, даващи качествена отправна точка при взимането на обосновани решения при стартирането на различни дейности  – предлагане на нова услуга или продукт, стилово търсене, цветови тенденции, обратна връзка за ефективността на работа между търговци и проектанти и много други.

+ АНКЕТА
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА


За крайните потребители на дизайн и дизайнерски продукти


ВЪЗЛОЖИ ПРОЕКТ
сме разработили няколко удобства при избора на проектант – галерия с всички дизайнери на едно място и отделна галерия с всички проекти. Можете да избирате спрямо конкретен проект, който ви е впечатлил, или спрямо цялостното портфолио на даден проектант, а чрез търсачките в двете менюта лесно можете да персонализирате търсенето си. Следващата стъпка е използването на бутона „Изпрати запитване към автора“ (под снимката/логото в съответния профил). Чрез този бутон можете директно да се свържете с проектант, ако сте уверени в избора си на такъв.

В случай че не можете да изберете проектант само на база прегледаните проекти в профила му, колебаете се между няколко различни профила, работата на твърде много проектанти ви е допаднала или изобщо не знаете по какви критерии да подбирате и имате нужда от помощ, можете да се обърнете директно към нас чрез бутона:

 + ВЪЗЛОЖИ ПРОЕКТ
ПОГЛЕДНЕТЕ ГОРЕ В ЛЯВО В МЕНЮ ДИЗАЙНЕРИ

Чрез този бутон вие изпращате запитването си директно към платформата Dibla, след което то бива обработено от нашия екип. Ще имаме нужда от основна информация за предстоящия ви проект, за да съставим задание към проектантите, които желаят да го разработят.

 

+ ЗАПИШИ СЕ ДА ПОЛУЧАВАШ ЗАДАНИЯ ОТ DIBLA
ФОРМА ЗА ЗАЯВКА ОТ ПРОЕКТАНТ

От всички свободни проектанти, желаещи да работят по вашия проект, нашата система ще избере най-подходящия спрямо особеностите на вашето задание. Това е услуга на платформата Dibla, която крайните клиенти използват, и която им осигурява спокойствието, че професионалисти от Платформата са им помогнали да вземат информирано решение за своя избор.


DIBLA СЪВЕТНИК
е услуга на Dibla, специално разработена да помага на крайния потребител да намали риска от грешки и да се информира предварително за същинската стойност на покупка или ремонт на недвижим имот. „Dibla Съветник“ дава възможност на потребителите да се възползват от професионализма и опита на широк контингент активни проектанти, с цел да планира и съкрати разходи и срокове и да получи продукт според потребностите и възможностите си. Услугата предлага и използването на предварително договорени от екипа на Dibla отстъпки за продукти и услуги при изпълнението на проекта.

Достатъчно е да ни изпратите съобщение с вашето запитване чрез формата за контакт или да се свържете с наш асистент на телефон 0700 70 111, след което  да попълните експертна анкета, с която да ни информирате за обхвата и мащаба на вашите планове. След получаване на вашата заявка професионалист от Платформата ще направи оглед на вашия обект, а екип от експерти ще подготви документация, в която ще получите оценка и препоръки за предстоящите етапи и процеси, възможностите и услугите, които се предлагат на българския пазар, както и начини, с които да оптимизирате времето необходимо за реализиране на вашата идея.

+ DIBLA СЪВЕТНИК
ВИЖТЕ ВИДЕОТО


КАТАЛОГ "НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯТ ДИЗАЙН"
Единственият по рода си у нас годишен каталог на Платформата има за цел да запечата и отрази нивото на интериорния дизайн в страната. С времето каталогът придоби колекционерска стойност и стана изключително популярен и търсен не само сред специалистите от гилдията, но и сред широката аудитория, защото обобщава най-значимата информация за бранша през изминалата година и представя качествени проекти на доказали се автори, от които всеки може да черпи опит и вдъхновение. „Най-доброто от интериорния дизайн за изминалата година“ е истинско олицетворение на мисията на Dibla – да вдъхновява младите творци да не спират да създават, за да могат един ден да видят проектите си материализирани и истински оценени.

+ КАТАЛОГ
ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА


 

 

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

Използвайте формата за контакт с нас или телефонен номер 0700 70 111, за да направите запитване за услугите и възможностите за работа с Dibla, а ние ще се постараем да ви отговорим в максимално кратък срок с възможно най-ефективното за вашия казус с предложение.


ФОРМА ЗА КОНТАКТ С DIBLA