ПУБЛИКУВАЙ ПРОЕКТ, ЗА ДА БЪДЕ ОТРАЗЕН В ГОДИШНИЯ КАТАЛОГ НА DIBLA

  • 26.01.2017
  • БГ дизайн

Годишният каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ е единствено по рода си издание, отпечатвано на луксозна хартия у нас. Каталогът е продукт на националната платформа dibla.com и се издава с некомерсиални цели. В книгата се селектират най-добрите реализирани проекти, публикувани в dibla.com през изминалата календарна година. Всеки потребител на сайта има възможност да бъде включен в селекцията за следващата година и да бъде представен в него със свой реализиран проект.

ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ...

Участието в каталога е лесно и достъпно. За да бъде избран конкретен дизайнер или студио за публикация в изданието, трябва да има регистриран професионален профил, с публикуван минимум един реализиран проект. Колкото повече са проектите в профила Ви, толкова по-голяма е възможността някой от тях да бъде отличен. Снимките на интериорите трябва да са с подходящо качество за печат.

*** Dibla.com може да предложи съдействие при нужда от професионален фотограф и да предостави специално договорени цени за потребителите на платформата, за запитване използвайте имейл: [email protected]

Селекцията се извършва до 02.02.2017 година. Всички дизайнери, които имат публикуван проект в Годишния каталог, ще получи по един екземпляр, подарен от dibla.com и специална покана за ежегодния национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн - DESIGN>PEOPLE. Останалите копия ще се разпространяват от платформата с цел популяризиране на дизайнерите и техните проекти.

Този продукт е необходимост. Като единствено по рода си луксозно издание, Годишният каталог има за цел да отрази и запечата нивото в интериорния и продуктов дизайн в страната за всяка изминала година и да проследи развитието му в България през годините.

Добави Коментар
Няма добавени коментари