БЪЛГАРСКИ ВЕЛОСИПЕД СЪС СВЕТОВНО ОТЛИЧИЕ ЗА ДИЗАЙН

  • 05.06.2019
  • БГ дизайн

Горди сме да ви представим един продукт, не само създаден, но и произвеждан в България, който заслужено спечели престижния приз за изключителен дизайн и иновации на световния конкурс за дизайн Red Dot в Германия – поздравления за уникалния градски велосипед на URBANIZED BIKES. Новаторският продукт е отличен измежду 6300 кандидатури от над 59 държави – рекордна конкуренция за съревнованието.

Градският велосипед се нарежда до брандове от величината на Apple, Bulgari, Ferrari, Lenovo, LG, Philips, Porsche, Sony, като наред с тях, на 9-ти юли, на грандиозна церемония в операта в Есен, ще му бъде връчен приза за изключителен дизайн и иновации на Red Dot. Българският продукт ще влезе в годишника на съревнованието за 2018-2019 г., както и в специализирана изложба, посветена на отличените в най-голямото в света изложение на съвременния дизайн. Наградата за сънародниците ни е присъдена на база критериите иновации, функционалност, качество, дълголетие и ергономичност. Това е втората престижна награда за велосипеда след като през 2017 прототипът печели златен медал на най-големия международен конкурс за дизайн A’design Awards в Италия.

Не само изчистеният и стилен дизайн, но и безупречните технически характеристики на родния продукт го правят толкова специален. URBANIZED BIKES е велосипед за градско колоездене, който не се нуждае от абсолютно никаква поддръжка и наред с подобряването на здравето си, притежателят му допринася и за опазване на околната среда. Българският велосипед вече се ползва с голяма популярност сред модно ориентираните жители на големите градове в Европа, които го използват както за пътуване до работа, така и за развлечение. Собственици на велосипеда коментират, че открояващите се цветове и изчистен дизайн го правят невероятен аксесоар към стилното им облекло.

Безвъздушните гуми не се помпят с въздух, ремъчното задвижване е безшумно и не изисква смазване, капсулованите спирачки и скоростна кутия не се замърсяват и не изискват никакво обслужване. Елементите от естествена кожа са с UV-защита и са устойчиви на атмосферни влияния, което превръща дизайнерския велосипед, тежащ едва 12 кг., в подходящ за целогодишна употреба, без сезонни ограничения. Фактът, че благодарение на техническите си качества велосипедът не изисква никаква поддръжка го правят невероятно практичен и използваем при всякакви условия.

Единствено в процеса на производство, компанията не залага на иновациите. Всеки елемент се сглобява ръчно от високо обучени специалисти, а готовата продукция преминава през допълнителни тестове и прецизен контрол на качеството. Според компанията само така може да се осигури върхово ниво на качество, необходимо за такъв лимитиран луксозен продукт.

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари