2017-02-0003 | ПОКАНА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА - 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ИНТЕРИОР

  • 15.05.2017
  • Конкурси

Anno Zero -  ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ОБЯВЕНАТА ПОРЪЧКА.
ОТНОСНО ПОРЪЧКА N: 2017-02-0003 С ПРЕДМЕТ: „3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ - ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН“

Скъпи колеги, Благодарим ви, че изпратихте вашите оферти и взехте участие в обявената поръчка за интериорен дизайн.
От 26.04.2017 до 05.05.2017 постъпиха 4 оферти по обявената поръчка. След подробен преглед на всички постъпили оферти, и персонални разговори с някой от кандидатите избрахме - Anno Zero за изпълнител на обявената поръчка.
На всички желаем по-нататъшни творчески и професионални успехи – уверени сме, че при това ниво на активност, отговорност и професионализъм, те ще бъдат ваш постоянен спътник!

Поздрави!
Екипът на Дибла 

.............................................................................................................................................................................................

ПОКАНА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА
Номер: 2017-02-0003

С ПРЕДМЕТ: „3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ - ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН“

Националната платформа Dibla дава възможност за обявяване на поръчки. Всеки заинтересован проектант има правото да предложи оферта на вниманието на възложителя и да демонстрира умения и опит. Възлагането на проект или задача на конкурсен принцип е нов модел за работа с много предимства. Изборът на екип или дизайнер в конкурентна среда предоставя възможност за най-обоснован избор от страна на възложителя.

 

ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА

Описание: 3D Визуализация на интериорен дизайн на жилище - еднофамилна къща;

Описание на помещения и брой кадри: 
- Коридор и стълбище - 2 основни изгледа и 1 акцент
- Всекидневна, трапезария и кухня (в общо помещение) - 3 основни изгледа и 2 акцента;
- Спалня родители - 2 основни изгледа и 1 акцент;
- Баня и гардеробна (към родителска стая) - 5 основни изгледа, 1 акцент и 1 изглед от горе (за банята);

Общ брой кадри към проекта: 12 основни кадъра и 6 акцента


Материали, техническа информация и референции: На избрания кандидат възложителят ще предостави техническа информация за изпълнение на проекта, под формата на скици или чертежи с описание в CAD файлове. Информация за използваните материали, продукти и обзавеждане ще се предоставят под формата на референтни изображения или конкретни текстури.

 


техническото описание и шаблона за оферта

 

КАНДИДАТСТВАНЕ И СРОКОВЕ

  • Свалете шаблона за оферта и техническото описание към поръчката, като натиснете бутона "ИЗТЕГЛИ" попълнете  и изпратете на е-mail: [email protected]

*** В обявената поръчка могат да вземат участие всички желаещи проектанти, 3D дизайнери, архитекти, студенти и други. Всички участници трябва да посочат профила си в платформата, за да бъдат разгледани публикуваните им проекти или да предоставят материали, които показват нужната компетенция за изпълнението на поръчката.

  • Краен срок за подаване на оферти: 22.05.2017 г.
  • Oбработка на получените оферти и избор на изпълнител ще се обяви на: 23.05.2017 г.
  • Избраният кандидат трябва да започне работа по проекта от 24.05.2017г.
  • Екипът на платформата ще информира само избрания кандидат.

 

.............................................................................................................................................................................................

 

 


ПУБЛИКУВАЙ КОНКУРС В dibla.com
НАПРАВЕТЕ ЗАДАНИЕ И ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ДИЗАЙНЕР ИЛИ ПРОЕКТ

Възлагането на проект или задача на конкурсен принцип е нов модел за работа с много предимства. Изборът на екип или дизайнер в конкурентна среда ви дава възможност да вземете най-доброто решение според профила и заданието на вашата компания.
Добави Коментар
Няма добавени коментари