ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS - ЦЕРЕМОНИЯ 2023

  • 08.02.2024
  • Конкурси

За десети пореден път, на 04 април 2024г., на бляскава церемония в Inter Expo Center, Зала 5 ще бъдат връчени годишните награди ARCHINOVA 2023.

Заредете се с незабравими емоции, като станете част от официалното награждаване на най-добрите проекти и реализации в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. Нощта на церемонията ARCHINOVA е не просто скучна презентация на проекти, а празнична еманация на постиженията на една от най-креативните общности в България.

Отличията ще бъдат връчени след прецизната оценка от внимателно подбрано, независимо жури, съставено от изявени и доказани специалисти в областта на архитектурата и ландшафта, ценени в национален и световен мащаб.

Грабнете възможността да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност. Както винаги ARCHINOVA привлича стотици присъстващи от бранша на архитектурата и строителството. Събитието ще започне с коктейл в компанията на архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.

Церемонията ще бъде част от програмата на ежегодния форум Архитектурно – строителна седмица. Билетът за церемонията предоставя възможността и за безплатен вход на форума Архитектурно – строителна седмица.

Посетителите от провинцията ще могат да ползват специална отстъпка за нощувка в Metropolitan Hotel Sofia, част от Radisson Hotels. Линк за резервации: AI2023-Metropolitan.

Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март ! 

ВАЖНО!

  • За да получите достъп за вход е необходимо да закупите покана от Bilet.bg чрез бутона Вземи Покана
  • Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март 2024г.
  • Задължително носете Вашата покана - разпечатана или дигитално.
  • Краен срок за регистрация: 04 Април 2024.
  • Ако желаете да получите фактура, моля попълнете Вашите данни в полето при регистрацията в Bilet.bg

Програма
18:30 - 19:00 ч.: Посрещане & Welcome Drink
19:00 - 20:30 ч.: Официална церемония. Водещ: Стефан Щерев
20:30 - 22:30 ч.: Коктейл

Бъдете част от тържественото обявяване на номинираните и награждаване на победителите!
Очакваме ви!

Организатори на наградите са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн Citybuild.bg, Ka6tata.com и The-Building.eu.

ARCHINOVA 2023 се осъществява със съдействието на: ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР: Wienerberger; ЗЛАТНИ СПОНСОРИAlukönigstahl, GROHE; VEKAСРЕБЪРНИ СПОНСОРИ: Ideal Standard; Cristal SPA & WellnessHörmann; ETEMТехнопанел; RebrandСПОНСОР СЪБИТИЕ: ConformaJAF 

Официални партньори на ARCHINOVA 2023 саАСС, ИЕЦСАБКАБСЛАСУБУАСГНБУВСУ "Любен Каравелов"ВСУ "Черноризец Храбър"АПДРБ

Медийни партньори на събитието: DiblaDetailiStroiteliЖилища; Mebeli.info; MD Magazine; Stroiinfo; Твоят Бизнес


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари