DESIGN > PEOPLE | 2017

  • 16.03.2017
  • Всички

С радост и – признаваме си – с нескрита гордост, от екипа на Дибла сме готови да обявим предстоящото второ издание на традиционното вече събитие DESIGN > PEOPLE 2017.

За поредна година уникалният по рода си национален форум ще се проведе в парк-хотел „Империал“, гр. Пловдив, този път в периода от 30 март до 1 април. DESIGN > PEOPLE е сред събитията с най-голяма важност и практическа насоченост в годишната партньорска програма на платформата Дибла. Той цели да подобри общуването между професионалистите от гилдията и да спомогне за създаването на нови бизнес отношения с фирми производители в сферата на интериорните решения.

След неимоверния успех на първото издание, от Дибла нямахме търпение да положим основите на едно достойно продължение. 

Още с откриването на форума ще представим пред гостите второто луксозно издание на годишния каталог на Дибла – „Най-доброто от интериорния дизайн през 2016“, за да отразим и дадем публичност на достиженията в интериорното проектиране от изминалата година. Приятните изненади няма да се изчерпат с това – новият продукт на Дибла – „Дибла селект“, също ще направи своето първо публично представяне именно тук.  

DESIGN > PEOPLE отново ще срещне 100-те най-изявени интериорни дизайнери в България с представители на водещите фирми за материали и услуги в брашна; при това участниците в представителния блок ще са не десет, а цели дванадесет водещи и утвърдени компании в сферата на интериорните решения, включени в Годишната партньорска програма на Дибла. Времето на провеждане на събитието е съобразено с това да се даде възможност на фирмите още с още вначалото на пролетта да запознаят дизайнерската общност с новостите и акцентите, които смятат да налагат на пазара през годината. От своя страна, участващите дизайнери имат възможността първи и в дълбочина да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които да направят част от най-новите си проекти. В тридневната програма са предвидени още: свободно време за провеждане на бизнес разговори в специално организирани за целта пространства, както и работни закуски, обяд и вечери, на които участниците да могат да обменят информация, контакти и впечатления. 

Най-новите тенденции в областта на интериорния дизайн ще представят фирмите:

ПАРТНЬОРИТЕ ЗА 2017
.............................................................................................................................................................................................

                            

                                 

За да бъдат представянията на фирмите достъпни за още по-широка аудитория, тази година сме предвидили и пряко онлайн излъчване. По време на събитието ще споделяме онлайн излъчването в специализирана платформа, която ви позволява достъп, на сайта на Дибла и във Фейсбук страницата ни.

Верни помощници в медийното отразяване на националния форум отново ще ни бъдат водещи медии в областта на дизайна, сред които списанията:

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ:
.............................................................................................................................................................................................

                                  

 

Всички инициативи, проекти и събития, които екипът на dibla предприема, са водени от основната цел да отразява и популяризира нивото на дизайна в България!

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари