ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВАТА СЪС СКРИТИТЕ ВРАТИ НА ERKADO

  • 17.06.2024
  • Всички

Интериорните врати понякога трябва да се слеят незабелязано със стената, за да създадат единен визуален ефект. Това изискване често се диктува от специфичния стил и дизайн на помещението, неговото предназначение или архитектурните параметри на пространството. В отговор на тези нужди полският производител на интериорни врати ERKADO предлага серията скрити тапетни врати Covert. Тези врати могат да бъдат намерени в магазините на Флор Декор и притежават ключови характеристики, които са от изключителна полза при разработването на интериорните проекти.

ИНОВАТИВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СКРИТИТЕ ВРАТИ COVERT НА ERKADO

Видове крила:
Вратите могат да бъдат с фалцово крило, отварящо се навътре, или безфалцово - с отваряне навън.

Усъвършенствано закрепване на крилата:
Тези врати са изработени прецизно, като се използва дървена рамка, затворена между две HDF плоскости, запълнени със структура "пчелна пита" или с масивен панел за по-голяма здравина.

Технология на ръбовете:
Ръбовете може да се изработят по фалцова и безфалцова технология, за различни естетически предпочитания.

Размери, които могат да се персонализират:
С ширини от 60 , 70, 80, 90 и 100 см вратите на ERKADO отговарят на различни пространствени изисквания.

Комплектоване и обков:
Вратите са в комплект със скрита каса и вградени панти в нея . Те се предлагат в цвят алуминий и черен, като осигуряват фино, но въздействащо допълнение към всяка интериорна палитра.

Елегантно завършване:
HDF плоскостта на вратите е завършена с опции като PREMIUM покрития, UV лак или грундирано покритие, предназначен за боядисване, тапети или допълнителни декорации, което гарантира перфектно съчетание с текстурата на стената.

Скрит монтаж:
Монтажът на тези врати е неразделна част от дизайна на проекта, като касата се вгражда в стената, след което тя се завършва с гипсокартон или мазилка. След това се монтира крилото и се декорира по желания начин. 

ПРЕДИМСТВА НА СКРИТИТЕ ВРАТИ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН

Минималистична елегантност:
Тези врати предлагат минималистична естетика, като се сливат безпроблемно със стените и „изчезват“ в тях, което ги прави идеални за проекти, които наблягат на непретенциозната елегантност.

Пространствена илюзия:
Чрез елиминиране на визуалните прекъсвания в стената скритите врати създават илюзия за разширено пространство, като увеличават възприемания размер на помещението и височината на тавана.

Практично прикриване:
Тези врати не са само естетически; те изпълняват практическа цел, като дискретно скриват полезни пространства, като килери, перални, гардероби или бани.

Декоративна свобода:
Универсалният характер на тези врати позволява иновативен дизайн на стените без ограниченията на стандартните врати. Те могат да бъдат боядисани, тапицирани, облицовани или дори украсени с огледала за допълнителна функционалност и естетическа привлекателност.

Добавена функционалност към дизайна:
Скритите тапетни врати на ERKADO са особено подходящи за модерни домове с нетрадиционно разпределение или ограничено пространство, като предлагат интелигентни решения, без да правят компромис със стила.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Скритите тапетни врати Covert на ERKADO са доказателство за сливането на артистичност, иновативност и функционалност. Предлагани във Флор Декор с професионален монтаж и гаранция, те предлагат  редица възможности за преобразяване на всяко пространство в царство на сдържана изтънченост и практична елегантност. Тези врати не само преосмислят естетиката на интериорните пространства, но и ги издигат до нови висоти на изобретателност в дизайна.ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари