КАКЪВ ЦВЯТ Е ПАРКЕТА МИ?

  • 27.06.2017
  • Продуктов дизайн

Навременната осведоменост е от ключово значение за всички нас, дизайнерите, защото следването или поне познаването на последните модни течения често е решаващо за проектите ни. Затова можем само да благодарим на колегите от „Паркетсенс“, които успяха да систематизират и представят световните цветови тенденции за 2017 г. в областта на паркетите. Това ще е само началото на полезна и интересна поредица от статии, публикувани в блога на фирмата партньор от Годишната партньорска програма на Дибла, посветени на актуалните решения в сферата на подовите настилки.


Без съмнение, ако става дума за цветове, сивото и черното са абсолютните модни икони. Оказва се, че тази непреходна цветова класика в света на модата все по-осезаемо заема силни позиции и при подбора на подови настилки. Сивото, наложило се категорично още през миналата година като безспорен любимец на клиентите при избора на паркет, е изключително практично решение, позволяващо многобройни цветови комбинации и решения в помещението. Неутралният цвят внася комфорт и спокойствие, уют и естетика, и ни препраща към така нашумелия в момента „скандинавски стил“ в интериора. Според колегите от „Паркетсенс“, цветът ще се запази актуален и в следващите няколко години. 


Сиво, черно и кафяво – естествените земни тонове - тези, които ни заземяват и успокояват, носят ни усещане за сигурност и топлина. Именно те и връзката със земята и природата ще вдъхновяват интериорните дизайнери и ще ги карат да търсят нови, интересни решения, включвайки ги в проектите си.


Проучването на „Паркетсенс“ показва, че наред с неутралните тъмни цветове се забелязва и постепенно засилване на интереса на клиентите към по-светлите тонове при избора на подови настилки. Безспорно, тази тенденция има и своето практично обяснение – светлите цветове визуално увеличават пространството, а и да си го кажем честно – прахът по повърхността се забелязва по-трудно.

.............................................................................................................................................................................................

За повече актуална и полезна информация в сферата на паркетите следете блога на „Паркетсенс“.

ЗА КОНТАКТ:

Шоурум – гр. София, бул. "Симеоновско шосе" 77

тел. / факс  02 995 08 78; 0878 374 635; 0878 622 623

[email protected]

www.parketsense.bg

.............................................................................................................................................................................................

 

 

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари