ИКОР ПРЕДСТАВЯ НАЙ-НОВИЯТ КАТАЛОГ ДЕКОРАТИВНИ ФРЕСКИ

  • 13.03.2018
  • Продуктов дизайн

Стените съществуват не само за да защитят личното пространство. Те са идеални да бъдат украсени и да пресъздадат настроението на душата ни. Като най-масов елемент на съвременното жилище, те надхвърлят четирикратно подовата площ и предоставят много възможности за творческа изява на дизайнера.

WallLove е колекция фрески, създадена с любов и от любов към стените. Тя включва модерен, индустриален и класически стил.

В серията на модерния стил ще откриете фрески от последните течения: флоралните мотиви внасят усещането за природа в дома, а геометричните, износените, абстрактни, етно или неутрални десени модулират цялостния стил и атмосфера.

Индустриалният тип придава на стените суров, недовършен вид или имитира интересни релефни мазилки.

Моделите в класически стил включват репродукции на фрески от известни художници – оригинален вариант за декорация на дома, офиса, за хотел, заведение или административна сграда.

.............................................................................................................................................................................................

Цялата серия от каталози на декоративни фрески в класически и модерен стил може да изтеглите от нашата Библиотека с каталози.

ЗА КОНТАКТ:

офис - гр. София, ул. „Георги Бенковски“ 27А

изложбената зала – гр. София, ул. „Пирин“ 52

тел. / факс 02 981 42 18, 02 980 41 23.

[email protected]

www.ikor-bg.com

Електронен магазин: www.shop.interior4e.eu

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари