ТРАПЕЗНИ МАСИ С НЕСТАНДАРТНИ ОСНОВИ

  • 29.11.2022
  • Всички

Ако в обзавеждането на трапезарията търсите комбинация от луксозна визия и практичност, една маса с нестандартна основа може да бъде чудесно решение за постигане на желания резултат. Този тип трапезни маси могат да добавят елемент на интерес и индивидуалност към помещението, а портфолиото на мебели Carmen предлага огромен избор от модели и разновидности. Така че, ако търсите нещо уникално, не пропускайте да разгледате някои от красивите примери по-долу.

Малко блясък никога не е излишен

Разтегателната трапезна маса DUKLA е красиво и модерно допълнение към всеки съвременен дом. Плотът е изработен от керамика и закалено стъкло, поддържан от елегантна и здрава основа от неръждаема стомана. Перфектна както за посрещане на гости за специални събития, така и за ежедневните семейните вечери, тази маса ще накара всяка трапезария да изглежда наистина луксозно.

Заложете на нестандартна класика

Комбинацията от класическо черно и нестандартен дизайн винаги прави впечатление. Трапезната маса PLOCK се отличава с елегантна и изтънчена визия. Плотът е керамичен и високо устойчив на удари и драскотини, а праховобоядисаният метал, от който е изработена основата, гарантира изключителна здравина и стабилност. Тази маса е едновременно модерна и функционална, тъй като в разтегнато състояние достига впечатляващите 240 см. Това я прави чудесно решение за ресторанти, офиси или трапезарията у дома, където да събирате без притеснение любимите си хора.

Масивна и внушителна

Маси като тази никога не остават незабелязани. GEORGIA изглежда като истинско произведение на изкуството със своя просторен плот, имитиращ бял мрамор и масивна нестандартна основа от неръждаема стомана. Подобен модел може да съответства на интериора ви, но също така може да се използва като контраст с останалите мебели. При всички случаи ще добави изискан и стилен вид на помещението.

Лукс и практичност

Ако в интериора ви преобладават извитите линии и ги предпочитате пред геометричните форми, то LUBLIN е масата, на която трябва да обърнете по-специално внимание. Основата ѝ е с изтънчен и елегантен дизайн, с плавни извивки, които преливат в стабилен керамичен плот със синхронен механизъм за разтягане. Моделът се вписва чудесно във всеки модерен интериор, а черният цвят позволява почти необятни възможности за комбинация с трапезни столове от различни стилове. 

Без значение какъв модел ще изберете, трапезната маса с нестандартна основа със сигурност ще направи впечатление в дома ви и е чудесен начин да покажете личния си стил и вкус. Разгледайте онлайн каталога на мебели Carmen за още интересни предложения или директно посетете шоурумите в страната на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,
Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,
Варна, бул. "3-ти март" 30А,
Бургас, ул. "Одрин" 50


ЗА КОНТАКТИ:


0879 93 02 67
[email protected]
www.carmen.bg 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
D Change
It's appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!