РАЗБЕРЕТЕ ПЪРВИ КОИ ЩЕ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В DIBLA DESIGN AWARDS 2022

  • 24.02.2023
  • Всички

Наближава най-чаканото събитие в годината - Dibla Design Awards и момента да научим кои ще са победителите в Годишните награди за интериорен дизайн! Церемонията ще се проведе на 29 март 2023г. от 18:30ч., а наш домакин отново е Inter Expo Center.

Покани можете да закупите от bilet.bg на цени от 50лв. и 88лв.
Очакваме ви на 29 март 2023г. от 18:30ч. в Inter Expo Center


Постоянно нарастващото ниво на дизайна в България, подтиква нас от екипа на dibla.com като организатори на Dibla Design Awards, ежегодно да надграждаме церемонията все повече, защото знаем, че ползите от участието в конкурса, далеч надхвърлят инвестицията на време и ресурси и сме уверени, че това може да бъде ценен актив за всички участници и победители. За седма година ценителите на интериорния дизайн, стила и естетиката, могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Dibla Design Awards е събитието, което признава и празнува върховите постижения в интериорния дизайн. Церемонията е не просто истинско удоволствие за сетивата и добрия вкус, но и практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера.
 

Една от уникалните характеристики на Dibla Design Awards е международно признатото жури. Разберете от първо лице, кои са проектите, които са спечелили гласовете на журито, привличайки вниманието им със своята уникалност и идентичност. Подарете си незабравима вечер на най-грандиозното и бляскаво събитие в сферата на интериорния дизайн. С поканата си ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите! Всички те имаха трудната задача да изберат победителите сред набор от изключително талантливи и завършени дизайнери. В процесът на „журиране“ всички кандидати биват оценени от група експерти по различни критерии в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“, отдавайки значение на общо въздействие, оптимизация на пространството, оригиналност, ергономия, съчетаване на използваните материали, точност и ясното в описанието на проектите, което прави наградите еталон за отлични постижения в областта. Несъмнено, признанието „Дизайнер на годината“ е едно от най-желаните и престижни отличия за бранша в България, откакто съществуват Националните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards. И тази година то ще бъде присъдено въз основа на опит, професионализъм и успешно популяризиране на българския дизайн на международната сцена.

С поканата си освен вълнението, което ще почувствате преди връчването на наградите, фирмите-партньори на Dibla, са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин. Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията Архитектурсно-строителна седмица и Експомебел – само трябва да я покажете на входа.

Проектите, достигнали до етап журиране в Dibla Design Awards 2022, се представят в сайта на префесионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн dibla.com и сайта dibla-awards.com, социалните мрежи на Dibla и биват отразени от всички медийни партньори на Dibla, които също отделят специално място в техните сайтове и страници. По традиция най-добрите проекти ще бъдат поместени в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2022“. Изданието е повече от представителна извадка на високото ниво на интериорния дизайн у нас. Между луксозните корици има 230 страници, на които ще намерите 30 от най-добрите проекти в сферата на интериорния дизайн у нас. 

Dibla Design Awards е ежегодното събитие, което признава и празнува върховите постижения в интериорния дизайн. Церемонията по награждаването е изключително престижна и привлича голям брой гости, като всяка година присъстват над 1200 специални гости души представители на българския делови елит и водещи медии в компанията на фирми, дизайнери, архитекти, избраните за победители, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители, и служи като важна платформа за изграждане на връзки в индустрията.

Покани можете да закупите от bilet.bg на цени от 50лв. и 88лв.
Очакваме ви на 29 март 2023г. от 18:30ч. в Inter Expo Center



Партньори на Dibla Design Awards:

    

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

  .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари