ПОБЕДИТЕЛИ В ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР - АПАРТАМЕНТ ДО 60КВ.М

  • 29.03.2024
  • Всички

Dibla Design Awards са пример за световния стандарт на интериорен дизайн в България. Иновативните идеи, изключителният талант и непоколебимите усилия на дизайнерите създадоха зашеметяваща колекция от проекти в категорията "Жилищен интериор" и нововъведената, от тази година, категория "Апартамент до 60 кв.м. Тези впечатляващи проекти представляваха значително предизвикателство за международно признатото жуеи на тазгодишното престижно награждаване.

Превъзходството в категорията жилищен интериор изисква огромна креативност и професионализъм. Истинското предизвикателство обаче е да отговорим на очакванията и желанията на клиентите. Дизайнерите, отличени в този конкурс, показаха, че притежават идеалната комбинация от умения за постигане на най-високи нива на успех. 

Наградите в тази категория връчи самият Симоне Бонанни, основател на мултидисциплинарно дизайнерско студио Simone Bonanni Studio (SBS), създадено през 2015г. в Милано. Симоне Бонанни завършва IED Istituto Europeo di Design (Милано) през 2011г. с проект, удостоен с почетно споменаване на 23-та награда ADI Compasso D’oro (Тарга Джовани). През 2012г. напуска Милано и се присъединява към екипа на Marcel Wanders (Амстердам, Нидерландия), където работи като продуктов дизайнер и ръководител на проекти в продължение на 3 години. От 2015г. Симоне Бонанни преподава продуктов дизайн и преподава в IED Istituto Europeo di Design and IED Master в Милано.

На церемонията по награждаването той изнесе и реч за ползите и предизвикателствата на малките жилични пространства, и не пропусна да похвали участниците в Dibla Design Awards, за тяхната работа и впечатляващите проекти в категорията.


Победители в категория „Апартамент до 60кв.м.“ 

  • 1-во място - FIMERA Design Studio
  • 2-ро място - HIGH-END Design studio
  • 3-то място - Algorithm Design Studio

Победител 1-во място - FIMERA Design Studio
Проект - Downtown apartment

Fimera Design е студио за интериорен и продуктов дизайн, печелило множество награди, сред които и най-високото отличие "Дизайнер на годината 2021" в Dibla Design Awards.  Проектира с еднаква страст и вдъхновение както мини апаратаменти с ограничени бюджети, така и луксозни хотелски комплекси, заведения, магазини, офиси и обществени сгради. Fimera Design твърди, че няма универсална формула за добър дизайн. Започва всеки нов проект на чисто и безусловно избира експеримента пред проверените и сигурни начини. Защото вярва, че само така можеш да надскочиш себе си.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 1-во място - HIGH-END Design
Проект - C17

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 3-то място - Algorithm Design Studio
Проект - Апартамент 17 |  Кръстова вада

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Финалист в категорията - Atelier R
Проект - STUDIO 22


Финалист в категорията - HIGH-END Design
Проект - A152


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари