GROHE SPA ПРАЗНУВА НА СЕДМИЦАТА НА ДИЗАЙНА В МИЛАНО

  • 25.04.2023
  • Всички

От 18-23.04  в престижния музей на изкуството Pinacoteca di Brera в Милано, ще ви представим специална инсталация, вдъхновена от водата. 

Темата на нашата концепция е „Здраве, чрез водата“.

Каним ви да се потопите във вдъхновена от водата инсталация, която отразява зашеметяващата архитектура на една от най-престижните и значими в културно отношение сгради в Милано. Изложбата, проектирана от дизайнерския екип на LIXIL Global Design, гордо представя четири уникални куба, всеки от които е посветен на различна колекция: произведени на 3D принтер продукти, колекциите от най-висок клас Atrio и Allure Brilliant Private Collections, водещи в тенденциите цветове GROHE и мултисензорно преживяване свързано с модулните душове на марката. 

Всеки куб предоставя отличителен поглед към страстта и разбирането, които стоят зад преживяванията и продуктите, създадени от GROHE SPA. 

Във вдъхновяващата обстановка на Pinacoteca di Brera, GROHE представя своята премиум под-марка GROHE SPA. Широкото портфолио варира от разнообразни колекции от смесители, модулни системи от душ пити, които могат да се комфигурират, спрямо индивидуалните предпочитания на клиента, както и керамика и аксесоари, за постигане на напълно координиран дизайн. 

Като се обръщаме към различни сетива с нашата инсталация, ние искаме да създадем специално изживяване за нашите гости – точно както правят нашите продукти GROHE SPA. Превръщането на банята в домашен спа център не означава използването на отделни продукти, а създаването на холистични изживявания, които обхващат положителните ефекти на водата върху тялото и ума,” каза Патрик Спек, ръководител, LIXIL Global Design, EMENA. 

Здраве и благополучие, представени по четири начина

Всеки от четирите физически куба, създава различно уникално усещане. Използвана е огледална повърхност, за да допринесе за безкрайния вид на инсталацията. Първият куб представя колекцията GROHE Icon 3D - Абсолютно персонализиране

Колекцията GROHE SPA Icon 3D преосмисля възможностите, като отвежда устойчивия дизайн на продукти и съвместното персонализиране до непознати нива. GROHE е преработила луксозните си продуктови линиите Atrio и Allure Brilliant, както и главата на Rainshower душа, като надхвърли границите на 3D металния печат. Хиперминималистичният дизайн на смесителя спестява ценни ресурси.

Вдъхновени от формите на природата, ултратънките силуети от неръждаема стомана позволяват на потока от вода да изглежда като оптична илюзия. 3D металопечатната технология на GROHE прави практически всяка геометрия възможна и позволява създаването на уникални, персонализирани дизайнерски изявления в банята. Сложната технология определя ексклузивността на Icon 3D продуктите: всеки продукт е уникален, а тиражът на колекцията е ограничен до няколко бройки годишно.

GROHE SPA Icon 3D: произведени от метал, на 3D принтер продукти, поставят нови дефиниции на дизайн. В допълнение към ексклузивните серии, посетителите могат да чуят звука на 3D печата, да видят процеса на LED екран и да почувстват промяна в температурата: става по-топло веднага щом започне симулацията на печата. 

Вторият куб демонстрира луксозните колекции - Atrio и Allure Brilliant Private Collection, които дават възможност на клиента да избере от внимателно подбрана гама от цветове, материали, покрития и дизайн на ръкохватките. За да даде възможност на крайните потребители да се насладят на автентичен мраморен стил с висококачествено покритие, GROHE си партнира с Caesarstone, глобалният лидер в първокласните повърхности за плотове. Инсталацията демонстрира перфектно това партньорство: като ключов елемент, черният и бял мрамор разделя пространството на две половини, демонстрирайки различни комбинации.

Във фокуса на третия куб е колекцията GROHE Colors. Колекциите с красивите и издръжливите PVD покрития, създават уникални, персонализирани бани. Cool Sunrise е основния цвят, използван в този куб, а изложените колекции обсипват стаята в златиста светлина, докато посетителите могат да чуят шума на водата и да усетят нейната влажност, благодарение на повишената температура. Цветовете се нанасят с иновативната техника PVD, което прави възможно финишите да бъдат три пъти по-твърди и десет пъти по-устойчиви на надраскване от галванизираните финиши. Винаги в съответствие с така наречения "принцип на перфектното съчетание", колекцията GROHE Colors помага на дизайнерите и архитектите да създават завършени пространства. 

Четвъртъртият куб представа иновативни, модулни душ решения. GROHE създава мултисензорно изживяване с модули за пара, звук, светлина и аромотерапия, както и LED екран, показващ изображения, вдъхновени от природата. 


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари