ФЛОР ДЕКОР ОТВАРЯ ГРАНДИОЗЕН ШОУРУМ В СОФИЯ

  • 24.03.2023
  • Всички

Флор Декор с гордост споделя, че за първи път в България ще представи мебели от известния полски производител VOX. Новият магазин на утвърдената вече верига в България Флор Декор, ще предложи  някои от най-емблематичните колекции на VOX, които несъмнено ще придадат уникален характер на всеки интериорен проект.

Голямото откриване на новия шоурум Флор Декор ще бъде в София  на 28 март от 12:00 часа  и има потенциала да се превърне в предпочитана дестинация за търсещите висококачествена декорация и актуални дизайнерски решения. Компанията обещава, че в него ще има за всекиго по нещо – от класически дизайни до най-новите интериорни тенденции. Шоурумът е разположен в квартал Манастирски ливади, на ул. „Костенски водопад“ 114А (с лице към бул. „Тодор Каблешков“). 

Ще се убедите отблизо в изключителното качество на познатите вече на пазара полски врати ERKADO, на които Флор Декор е успешен представител у нас. Разположен на голяма площ, новият магазин от веригата ще представи и богата селекция от подови настилки и стенни декорации на едни от най-реномираните производители в бранша, като Egger, Quick-Step, Classen, MyFloor, Kronotex, Kronopol, Tarkett и други.
В допълнение към предлаганите продукти, в шоурума работят компетентни и опитни професионалисти, които са готови да предоставят ценна и полезна информация.

Гостоприемните домакини от Флор Декор отправят покана към всички да присъстват на тържественото откриване на шоурума.  Затова си запазете  датата 28 март и не пропускайте възможността да посетите новия им магазин в София, в който ще намерите всичко необходимо за създаването на красиви и функционални пространства.

Заповядайте! 28 март от 12:00 часа, квартал Манастирски ливади, на ул. „Костенски водопад“ 114А (с лице към бул. „Тодор Каблешков“). Очакваме Ви!


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари