ФЛОР ДЕКОР – НОВИЯТ ПАРТНЬОР В РАЗВИТИЕТО НА ДИЗАЙНА

  • 05.04.2022
  • Всички

„Флор Декор“ е компания, утвърдила своето място с традиции в търговията, още през 2013 г. В настоящия момент, „Флор Декор“ предоставя своите високи стандарти на обслужване и висококачествени продукти в някои по-големи градове в страната  – София, Пловдив и Пазарджик.


Компанията разполага с богато портфолио, съчетаващо в себе си креативни стенни декорации, подови настилки от най-висок клас и разнообразие от цветове и дизайни, а също така и иновативни или класически решения от висококачествени интериорни и входни врати. Колекциите, които предлага „Флор Декор“ винаги се допълват в съображение с най-новите тенденции, елегантен дизайн и модерни решения в бранша.


Също така тя съчетава в своя стратегически план за развитие промоционални кампании с намалени цени за специфично подбрани продукти, допълнени с безплатни монтаж и доставка. Каталогът на продуктите в промоционален период включва основно подови настилки, отговарящи на клиентските нужди.

С времето е изградила добри партньорски взаимоотношения с реномирани производители, сред които EGGER, My Floor, Kronotex, Kronopol, Tarket и AGT. Производителят на интериорни и входни врати от най-висок клас – ERKADO разполага с високотехнологична производствена база в Полша и съвместно с „Флор Декор“, предоставя на своите клиенти гарантирано качество на материалите и перфектно изпълнение, осигуряващи спокойствие, комфорт и сигурност.

„Флор декор“ е предпочитан и доверен партньор за своите клиенти, предлагайки предимството на комплексна услуга, съчетаваща в себе си консултация с висококвалифициран екип от сертифицирани консултанти, оглед с индивидуално отношение, доставка и монтаж, изпълнени по високи стандарти и поддържаща сервизна услуга. Философията в компанията е изградена върху вярването, че обединяването на знанията на опитните професионалисти, заедно с иновативността и енергията на млади специалисти, е предпоставка за успех. Целта на „Флор Декор“ се оповава върху стремежа към удовлетвореност у клиента и оставащото усещане за професионално обслужване.



Екипът на компанията се състои от собствени професионални монтажни екипи, сертифицирани посредством специализирани обучения в МОН. Портфолио на всеки един екип се състои от монтирани над 25 000 м² ламиниран паркет в рамките на компанията, за да бъде гаратирано високото качество на всеки монтаж.

Консултантите в търговската мрежа преминават курсове за интериорен дизайн, с цел по-добро познаване на последните тенденции в обзавеждането, за да бъде предложено обслужване, удовлетворяващо всяка нужда на клиента. Професионалните си квалификации, консултантите на „Флор Декор“ обогатяват и посредством вътрешноформени, търговски и екипни обучения.

„Флор Декор“ допълва своята философия със спазването на най-високи етични принципи в търговките взаимоотношения с партньорите, високи критерии за качество и разнообразие на материалите и продуктите, както и отдаденост в обслужването на своите клиенти.


ЗА КОНТАКТИ:


+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари