ЕКСТРАВАГАНТНИ КРЕСЛА С ВПЕЧАТЛЯВАЩА ВИЗИЯ

  • 22.03.2023
  • Всички

Креслата са едни от мебелите, които заемат централно място в обзавеждането и могат да преобърнат цялостната визия и атмосфера на интериора. Ако сте в търсене на кресла, които да се отличават от стандартните, предлагани на пазара, но освен красиви, да са също толкова удобни и с качествена изработка, то непременно трябва да видите тези три модела на мебели Carmen.

Свежо и стилно

Цветовете, които преобладават в интериора, са от съществено значение за настроението в дома. Жълтото е чудесен начин да внесете свежест и светлина в помещението. А когато това е подплатено с удобство, красив дизайн и висококачествена изработка, като на FRODI, сякаш всичко си идва на мястото!

Изтънчено и открояващо се

Ако има кресло, което да грабва приза „любов от пръв поглед“, това е HILDA в цвят аквамарин! Тази комбинация от романтични, ретро нотки, съвременен, изтънчен дизайн и цвят без аналог, го превръщат в една от най-очарователните мебели, на които можете да заложите. 

Романтично и функционално

Несъмнено червеното е символ на романтика и лукс. Но когато носят името VIGO, те притежават и още качества, като изключителен комфорт, здрава конструкция, нежна дамаска и функция за въртене на 360°, с която имате пълна свобода на движението.

Креслата на мебели Carmen са добре познати със своята отличителна визия, висококачествена изработка, несравним комфорт и богат избор от модели и цветове, които трудно ще срещнете другаде. Разгледайте пълната гама онлайн или посетете шоурумите в страната на следните адреси: 

София, бул. "Брюксел" 14,

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,

Варна, бул. "3-ти март" 30А,

Бургас, ул. "Одрин" 50


ЗА КОНТАКТИ:


0879 93 02 67
[email protected]
www.carmen.bg 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари