ДУМАТА ИМАТ ПАРТНЬОРИТЕ НА DIBLA DESIGN AWARDS

  • 10.05.2023
  • Всички

Intesa

Интеза внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари за врати от 1992-ра година насам и притежава добре развита мрежа от търговски обекти и центрове за обслужване на корпоративни клиенти в София, Пловдив, Бургас и Варна. Като водеща компания в бранша, фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността, разнообразие на архитектурен обков и задвижващи механизми за интериорни и индустриални врати.

  • С какво вашите продукти, помагат за развитието на интериорния дизайн?

Признанието и оцененият талант вдъхновяват и поощряват всеки творец. “Dibla Design Awards” е корона за професионално изпълнени идеи, развитие, усъвършенстване, неуморен труд и отговорно отношение към добре изпълнен и завършен проект. Пожелаваме на интериорните дизайнери все по-устремено да работят и да имат нови възможности, с които да развиват своя потенциал. На платформата “Dibla” пожелаваме да продължава да дава възможност на най-добрите интериорни проекти да изпъкват и все така да е движещата сила във възхода и авторитета на интериорния дизайн в България. 

  • С какво допринесе, участието ви като партньор на “Dibla Design Awards” на вашата компания?

Гордост е за нас, че си партнираме, и че бяхме част от церемонията Dibla Design Awards 2022. Стремежът на Интеза винаги е бил да представя на българския пазар интересни, иновативни и качествени продукти и решения в областта на сигурността и интериорния дизайн. Благодарение на Dibla, продуктите на компанията стават все по-познати и предпочитани. Вдъхновени и все по-мотивирани сме да помагаме на дизайнери и архитекти за техническата реализация на проектите, както и за ефектната визия, посредством иновативните ни продукти.

  • Какво бихте искали да пожелаете на дизайнерите и на платформата “Dibla”?

Признанието и оцененият талант вдъхновяват и поощряват всеки творец. “Dibla Design Awards” е корона за професионално изпълнени идеи, развитие, усъвършенстване, неуморен труд и отговорно отношение към добре изпълнен и завършен проект. Пожелаваме на интериорните дизайнери все по-устремено да работят и да имат нови възможности, с които да развиват своя потенциал. На платформата “Dibla” пожелаваме да продължава да дава възможност на най-добрите интериорни проекти да изпъкват и все така да е движещата сила във възхода и авторитета на интериорния дизайн в България.


Electrosound&AEG

Фирма „Електросаунд“ е официален търговски партньор на Electrolux Group (AEG и Electrolux) в развитието и популяризирането на специалната продуктова гама на Групата, подбрана и насочена към бизнес клиенти от сферата на интериорния дизайн. Представителите на „Електросаунд“ работят в тясно сътрудничество с мебелни производители и интериорни дизайнери, и предлагат професионално съдействие на своите клиенти при избора на електроуреди.

  • С какво според вас се отличава интериорния дизайн в България от останалите държави?

Отличава се с максимализма в интериорния дизайн, избирайки мебели с натрупани орнаменти, както и добавянето на естествени материали като дърво, камък и разстения.

  • От какво има нужда един продукт, за да бъде конкурентно способен в динамично развиващ се пазар?

Един продукт се нуждае да бъде иновативен и да е в унисон с нуждите на настоящето динамично време.

  • Смятате ли, че е важно съществуването на платформа като „Dibla“ и защо?

Смятаме, че платформа като Дибла е нужна, защото подсигоряват нужната подкрепа на фирмите, които обслужват интериорния бранш, но и нужната подкрепа на самата "Гилдия".


Mebeli Carmen

Историята на Carmen започва през 2009 година, като първоначално брандът е специализиран изцяло в офис обзавеждане. През годините асортиментът постепенно се разширява и днес включва богато разнообразие от мебели за всеки вкус – от иновативни модели за любители на съвременния интериорен дизайн, до такива с класическа и изчистена визия за традиционалистите по душа. Вече над 10 години мебели Carmen предлага на българския пазар стилно и висококачествено обзавеждане за дома и офиса. 

  • Какво да очакваме от компанията в следващите години?

През следващите години Carmen планира да разшири продуктовото си портфолио, като предлага нови и винаги актуални модели в разнообразие от цветове, а освен това ще включи в асортимента си повече мебели с възможност за поръчка по индивидуален дизайн. Предстои също изграждане на големи шоуруми и складови бази във Варна и Бургас. Компанията вече си сътрудничи успешно с интериорни дизайнери и работи активно по своята онлайн платформата, за да може да им предостави всички необходими материали за техните проекти.

  • Как бихте описали тенденцията в развитието на интериорния дизайн?

Тенденциите в интериорния дизайн се променят с изключително бързи темпове, а ние от Мебели Carmen се стремим да сме винаги в крак с тях. През последните години се налагат мебелите с нестандартни форми, както и смелите цветови комбинации. Все повече хора търсят услугите на професионалист за обзавеждане своя нов дом.

  • Смятате ли, че е важно съществуването на платформа като „Dibla“ и защо?

Платформа като Dibla е много полезна, тъй като дава възможност по-лесно да се осъществи връзка между интериорните дизайнери и фирмите доставчици на различни продукти и услуги, необходими за реализацията на техните проекти. И не само – полезна е и за всички, на които им предстои обзавеждане и търсят професионална помощ и идеи.


EGGER

В семейната компания, основана през 1961 г., работят приблизително 11 100 души. В 21 завода по целия свят те произвеждат обширна продуктова гама от материали на основата на дървесина (ПДЧ, OSB и MDF плочи), както и дървен материал. Компанията генерира продажби в размер на 4,23 милиарда евро през финансовата 2021/2022 година. EGGER има глобални клиенти в мебелната промишленост, дървените конструкции и търговията на дребно с подови настилки, както в DIY пазарите. Продуктите на EGGER се намират в безброй области на личния и обществен живот, включително кухни, бани, офиси, всекидневни и спални. EGGER е доставчик на пълна гама за индустрията за мебели и интериорен дизайн, за дървени конструкции и подови настилки от дърво

  • Към какво се стреми вашата компания и защо?

Нашата цел е да бъдем водеща марка за решения в областта на материалите от дървесина. Вдъхновението от уникалния материал - дървесината и устойчивото използване на тази суровина всеки ден, са движещата сила за нас и повече от 11 000 от служителите ни по целия свят. В същото време ние оставаме семейна компания с ясно определени ценности: Уважение, качество и прогрес, които са в основата на нашата дейност. Постигането на тази цел означава и поемане на отговорност. Ние винаги действаме с мисъл за бъдещите поколения и осъзнаваме нашата екологична, икономическа и социална отговорност. Заедно с вас ще продължим да вървим по този път и в бъдеще.

  • Как бихте описали участието Ви като партньор на събитието “Dibla Design Awards”?

Партньорските отношения с клиенти, дизайнери и проектанти, са в основата на прогреса на Egger на световния пазар. Този прогрес е споделен, затова на тазгодишното изложение в Кьолн, мотото на щанда на Egger беше "Растем заедно".Надяваме се, че с партньорството ни с Дибла и “Dibla Design Awards” ще подпомогнем устойчивото развитие на хората, които се занимават с интериорен дизайн в България.

  • Какво бихте искали да пожелаете на дизайнерите и на платформата “Dibla”?

Пожелаваме им, да са все така креативни и да продължават да ни радват с успехи в България и чужбина!


HORMANN Bulgaria

Групата Hörmann е бързо развиваща се международна компания в сектора за доставка на елементи за строителството. В 40 високоспециализирани завода се произвеждат врати, каси, задвижвания, системи за контрол на достъпа и системи за съхранение за пазарите в Европа, Северна Америка и Азия. Фирмата притежава над 100 собствени представителства в повече от 40 държави и търговски партньори в над 50 други страни. 

  • Какви са краткосрочните и дългосрочните цели на компанията?

Като семейна компания Hörmann винаги е осъзнавала отговорността за бъдещите поколения и от 1 януари 2023 г. сме първият и единствен производител на строителни компоненти, който доставя всички свои продукти за жилищно строителство стандартно CO2 неутрално за климата.

Освен това през годините Hörmann постоянно разширява и обновява продуктовата си гама.  Важно е продуктите ни винаги да са в крак с актуалните тенденции, да стават по-лесни за употреба, да се подобрява дизайнът и функционалността им. Гарантираме това като въвеждаме иновации на пазара и постоянно доразвиваме съществуващите решения.  На място в България даваме гласност на целите на групата Hörmann, работим за популяризирането на новите ни продукти и изискванията към тях. 

  • Какви са ключовете за създаване и развитие на разпознаваем бранд?

За успеха на една компания на първо място е качеството на продуктите, които предлага. Това е нещо, с което Hörmann не е и никога не би направил компромис. Второто важно условие е това, на което винаги сме залагали в дългогодишната си работа - нашата ясна политика, откритият диалог и максималната коректност към всички наши партньори – доставчици, дистрибутори и крайни клиенти.

  • Какво бихте искали да пожелаете на дизайнерите и на платформата “Dibla”?

На дизайнерите и на платформата Dibla пожелаваме вдъхновения и успехи! Да продължават да споделят за продуктите, които са търсени и успешни. Производителите разчитат на тяхната „обратна връзка".


Партньори на Dibla Design Awards:

   

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

  .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари