ДУМАТА ИМАТ ГОДИШНИТЕ ПАРТНЬОРИТЕ НА DIBLA DESIGN AWARDS

  • 01.05.2023
  • Всички

Седмото поредно издание на DIBLA DESIGN AWARDS 2022 написа част от историята на интериорния дизайн в България, както заради уникалният си формат, така и поради изключително големият интерес от страна на участници, партньори и зрители. Стилната атмосфера, артистичното оформление, красиво подбраната музика и специалните гости на събитието допринесоха церемонията по награждаването да събере рекордна публика и заслужено да се окаже център на медиен и обществен интерес. 

Разбира се от части, това не би било възможно без участието на нашите партньори, които се включиха и подкрепиха DIBLA DESIGN AWARDS 2022. В началото на събитието, по време на wellcome drinkа, гостите на церемонията имаха възможноста да посетят зоната изградена от обособени кътове с различни продуктови материали на всяка една фирма-партньор. 

Ето какво споделиха те:


Floor Decor

Флор Декор“ е компания, утвърдила своето място с традиции в търговията, още през 2013 г. Компанията разполага с богато портфолио, съчетаващо в себе си креативни стенни декорации, подови настилки от най-висок клас и разнообразие от цветове и дизайни, а също така и иновативни или класически решения от висококачествени интериорни и входни врати, като те са ексклузивен представител на полската фирма ERKADO, чиито продуктови серии се състои от стотици модели с разнообразна цветова гама.

  • Как бихте описали нивото на интериорния дизайн в България? 

Нивото на интериорния дизайн в България е изключително високо, съчетавайки креативност, качество и функционалност. Всяко пространство се превръща в уникално изживяване благодарение на изисканите проекти и вниманието към детайла. Флор Декор България, като водеща компания в продажбата и монтаж на врати, подови настилки и мебели, с гордост работи с изключителни интериорни дизайнери, които вдъхновяват и превъзхождат очакванията на клиентите.

  • Смятате ли, че българския интериорен бранш е конкурентно сподобен по света?

Българският интериорен бранш е безспорно конкурентоспособен по света. Нашите дизайнери изпъкват с иновативни и уникални подходи, които комбинират местната култура със съвременните тенденции. Със своите проекти на международно ниво, те създават пространства, които привличат вниманието и поставят България на картата на интериорния дизайн.

  • Смятате ли, че е важно съществуването на платформа като „Dibla“ и защо?

Смятаме, че съществуването на платформа като Dibla е от огромно значение за нашия бранш. Dibla предоставя уникална възможност за връзка между клиентите и талантливите интериорни дизайнери, улеснявайки процеса на избор и взаимодействие. Ние с удоволствие се включваме в тази платформа, като създаваме синергия между Флор Декор България и Dibla, за да предложим на клиентите невероятни интериорни решения и персонализирано обслужване.


Schneider Electric

С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийното управление средно и ниско напрежение, в енергийната сигурност и системите за автоматизация. За деловия интериор и дома Schneider Electric предлага богата палитра от функционалности, вградени във вълнуващ дизайн. 

  • Каква роля според вас, заема вашият продукт в един интериорен проект и защо?

Портфолиото на Шнайдер Електрик предлага цялостно решение за всеки дом – от удобството и функционалността на домашната автоматизация, през модерния и стилен щрих от ключове и контакти до иновативни решения, каквото е например една зарядна станция за дома. За да получат клиентите ни усещането за домашен уют, както и да са сигурни, че ще намалят потреблението си на електроенергия, е необходимо продуктите ни да намерят място още на етап проектиране на интериора.

  • Как бихте описали участието Ви като партньор на събитието “Dibla Design Awards”?

Партньорството ни в Dibla Design Awards е ключово, тъй като е сцена за обмяна на опит, досег е до нови тенденции в интериорния дизайн в страната ни и дава възможност за създаване и разширяване на мрежа от контакти. За компаниите това е подходящ повод да се представят нови гами продукти и решения пред селектирана аудитория.

  • Смятате ли, че е важно съществуването на платформа като „Dibla“ и защо?

Платформи като Dibla осигуряват онази необходима подкрепа и координация, пестят организационно време на компаниите и успяват да изпълнят основната си цел – да съберат на едно място дизайнери, производители и търговци на продукти и услуги, които да намерят своето място във всеки дом.


JAF Bulgaria

ЙАФ България е водещ търговец на едро, предлагащ цялостни експертни решения в областта на строителството и обзавеждането от дърво. 

  • Каква роля според вас играе дървения материал в един интериорен проект и защо?

Според нас главната роля на дървения материал в интериорния проект е хармонизираща. Дървесината е натурален, жив материал, внасящ топлина и усещане за уют във всяко помещение, независимо дали е вложена като живописен акцент или като изчистена основа в проекта.

  • Какво за вас е важно да притежава един добър продукт?

Да изпълнява основната си функция, да задоволява потребността на клиента, за която е придобит от него. В зависимост от конкретния случай, това може да е функционалност, практичност, естетическо търсене или демонстрация на стил и ексклузивност.

  • Какво бихте искали да пожелаете на дизайнерите и на платформата “Dibla”?

На Дибла искаме да пожелаем, да продължавате да се кооперирате и да бъдете вътрешно свободни творци, следващи неуморно принципите и вдъхновението си.


Партньори на Dibla Design Awards:

   

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

  .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари