+ ПУБЛИКУВАЙ КОНКУРС

С публикуването на проект в нашата платформа, Вие изразявате желанието си да бъдете информирани в областта на дизайна, каквато е и мисията на Dibla.com

НАПРАВЕТЕ ЗАДАНИЕ И ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ДИЗАЙНЕР ИЛИ ПРОЕКТ

Възлагането на проект или задача на конкурсен принцип е нов модел за работа с много предимства. Изборът на екип или дизайнер в конкурентна среда ви дава възможност да вземете най-доброто решение според профила и заданието на вашата компания.

  • С натрупания ни дългогодишен опит, ние ще ви съдействаме при изготвянето на задание, което да послужи при избора и оценката на проекта, отговарящ на вашите нужди.
  • Обявявайки конкурс в dibla.com, вие пестите време – бързо и лесно достигате до най-активните дизайнери в страната.
  • Ние се грижим за правилното разбиране на заданието – вие получавате предложения, които отговарят на зададените от вас критерии.
  • Получавате възможност на предварителен етап да сравните концепции, оферти и срокове при подбор на изпълнител; така намалявате рисковете за осъществяването на вашия проект.
  • Следим за коректното изпълнение на предварителното задание, както и за правилното разчитане на информацията; ние водим кореспонденцията, докато намерим подходящия дизайнер или екип.
  • Рекламното възлагане на конкурс с конкретна тема носи висока ефективност при популяризиране и разпознаване на марки и продукти.

Имате нужда от интериорен дизайнер или екип, който да работи по ваш проект? Или сте компания, която се нуждае от разработване на продукт/серия продукти или интериорен дизайн, подчинен на вашата корпоративна идентичност? Можете да възложите проект, който заедно да разработим в задание и да обявим конкурс в dibla.com

DIBLA

За повече от 12 години dibla.com изгради устойчиви партньорства с едни от най-успелите дизайнери и фирми в страната. Платформата се ползва с висок авторитет сред над 600 дизайнери/дизайнерски студия, и успешно си сътрудничи с тях в множество начинания и проекти. Благодарение на ежедневното общуване и сътрудничество с тези специалисти, dibla.com създаде среда, в която дизайнери, производители, доставчици и крайни клиенти общуват помежду си, създават контакти, възлагат и печелят поръчки.

До момента dibla.com е организирала успешно над 30 конкурса с различни задания за фирми и физически лица, вкл. националния конкурс с най-висок награден фонд – "ПРОпорция" | Dibla Design Awards 2016 (DDA) – най-мащабния правен досега у нас.

Освен конкурсите, през годината екипът на платформата организира редица ключови събития, с които популяризира и затвърждава позицията си сред проектантите в страната:

  • "DESIGN > PEOPLE" е ежегоден национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн.
  • Луксозно хартиен годишник – каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за годината" (отразява най-добрите проекти, публикувани в платформата през изминалата година).
  • Dibla Design Awards – събитието, на което най-изявените й представители да намерят своето признание. С всяка изминала година става все по-очаквано и привлича постоянно нарастващ обществен и медиен интерес не само в пределите на родината ни, но и извън нея.

В екипа на dibla.com са включени едни от водещите дизайнери и рекламни експерти в страната, което ви гарантира ефективност и професионализъм при сътрудничество с нас.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА

Ние ще се свържем с вас и ще ви съдействаме за публикуването на конкурс.