TIE UP | АТРИ ЕООД

  • 28.11.2015
  • Материали и технология

TIE UP

.....................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

СТАНЕТЕ ДОМАКИН НА СЪБИТИЕ, ОРГАНИЗИРАНО ОТ dibla.com Това е продукт, който екипът на dibla.com разви, за да създадем модел за съвместна работа на дизайнери, търговци и производители в неформална среда. Среда, в която хората се опознават и получават полезна информация за поставяне на основите, които са необходими за бъдеща съвместна дейност. Организраторите dibla.com се ангажират да поканят и подберат проектанти, пред които фирмата-възложител да представи своите продукти и от които да получи обратна информация за принципи на работа, нуждите и желанията на специалисти от бранша, които познават крайният потребител и неговотите потребности.


  12187 Домакин на първия TIE UP беше фирма

Основният предмет на дейностна фирмата е доставка от Италия и продажба на материали за довършителни работи в строителството и антикорозионни покрития за индустрията. През годините фирмата успя да наложи на българския пазар продуктите на италианските фирми за производство на лакобояджийски материали Аtria, Cebos Color, Viero, UCIC, TILAS и Aithon Ricerche Int. Добрият прием на тези продукти се дължи на два фактора: първо – високото им качество, съчетано с екологичност, и второ – добрите цени, които успяват да поддържат благодарение на директната връзка с производителите.

    

Всички проектанти имаха възможност да се запознаят с разнообразната гама от продукти и конкурентните предимства, които фирмата предлага и е добре да знаем. Най-важното е, че всички  успяха да се изявят и да покажат, че освен на лист хартия и компютър, могат да бъдат достатъчно сръчни и да изпълнят идеите си!

Спокойно можем да кажем, че срещата бе много полезна и за двете страни! Фирмата-домакин получи желаната обратна връзка за предлаганите продукти; в многобройни дискусии успяхме да обсъдим ситуации и фактори, които често са предпоставки за проблеми. Разбира се, това събитие нямаше как да се състои без нашите много любезни и търпеливи домакини от "АТРИ" ЕООД.

TIE UP

.................................................................................................................................................................................

ДИЗАЙНЕРИ, ТЪРГОВЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗАЕДНО В НЕФОРМАЛНА ОБСТАНОВКА

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари