СИГУРНОСТ В РЕШЕНИЯТА, СВОБОДА В ДИЗАЙНА

  • 01.03.2017
  • Материали и технология

Тази година Партньорската ни програма се обогати с нови участници. Щастливи сме един от тях да е Баущоф + Метал ООД!

Фирмата е основана през 2000 г. с предмет на дейност доставка и монтаж на строителни материали. Тя е част от австрийския концерн Baustoff + Metall и предлага цялостни решения за всеки детайл на обекта.

Баущоф + Метал ООД е официален партньор на водещия германски концерн WEDI, специализиран в предлагането на системни решения за баня. Гамата WEDI комбинира немско качество и надеждност с богата възможност за модулен дизайн. Системите WEDI осигуряват свобода в дизайна и възможност лесно и бързо една стара баня да бъде преобразена в модерна и функционална.

Баущоф + Метал ООД споделя схващането, че концепцията на съвременния дизайн е създаването на индивидуална обкръжаваща среда; в този смисъл, таванът е основен аспект от общия дизайн на помещенията. Затова друга възлова гама в продуктите на фирмата е тази на световния лидер в производството на тавани HUNTER DOUGLAS.

Системите тавани HUNTER DOUGLAS предлагат широко разнообразие на форми, цветове и покрития, даващи свобода за проектиране на уникални тавани, отговарящи на най-високите изисквания. Най-подходящи за банята са таваните HUNTER DOUGLAS, които осигуряват надеждност, дълъг експлоатационен живот и най-модерен дизайн.

За 16 години присъствие в България компанията се радва на солидна репутация и авторитет сред клиентите си. Причините за това са, че Баущоф + Метал ООД предлага качество, сигурност, техническа компетентност и финансова стабилност, а надеждността е алфата и омегата на всеки техен проект.
Баущоф + Метал ООД извършва качествени и надеждни строително - монтажни дейности включващи и дизайнерски изпълнения на обекти по направления: системни решения за бани WEDI, окачени тавани HUNTER DOUGLAS, системи за сухо строителство и окачени растерни тавани, метални и стъклени пожароустойчиви врати, декоративни епоксидни подове, довършителни ремонтни дейности, декоративни техники, тапети и др.

Офисът и складова база на Баущоф + Метал ООД в столицата се намира на бул. Илиянци 119. Там на място можете да получите точна и компетентна информация относно продуктовата гама и системни решения в областта на довършителните работи. В официалния уебсайт на фирмата – www.baustoff-metall.bg, можете да откриете информация за компанията, продуктите и цени.

Лице за контакт: Борислав Господинов, 0885 049 507, офис 0888 709 041, [email protected], [email protected].

Кредото на фирмата е, че само мисленето в перспектива и стратегическото планиране могат да доведат до създаването на добри продукти и висок стандарт на живот за хората. Затова компанията инвестира непрекъснато в знание и развитие.

В духа на тези идеи, Баущоф + Метал ООД избра Годишната партньорска програма на Дибла като мост за сътрудничество и плодотворно взаимодействие с активните дизайнери на България.

Добре дошли на новите ни партньори!

Добави Коментар
Няма добавени коментари