СИГУРНО ЗАКЛЮЧВАНЕ И КРАСИВ ДИЗАЙН ОТ ИНТЕЗА

  • 11.03.2024
  • Всички

Дистанционен контрол, надеждна защита, умни решения и изчистен дизайн – съвременните технологии разкриват безкрайни възможности за сигурността на дома, вилата, офиса или търговския обект. Интеза осигурява заключващи решения на българския пазар от 1992 година. Kомпанията е лидер в предоставянето на модерни и надеждни системи за заключване и внедряването на нови технологии и решения от света на сигурността.

Интеза успешно следва най-новите световни тенденции в заключването, в контрола на достъп, в електромеханиката и биометрията, партнирайки си със световно признати производители на заключващи устройства от клас High Security като ABLOY – Финландия, MUL-T-LOCK – Израел и KESO – Швейцария и много други с доказано качество и иновативност. 

Иновативните технологии за сигурност, предлагани от Интеза, позволяват и интеграция със системите Умен Дом/Smart Home. Тази концепция за автоматизация на домове или сгради подобрява качеството на живот на ползвателите и създават максимално удобство чрез управление на отключването на вратите с код, пръстов отпечатък или смартфон, както и информация в реално време кога и кой отключва вратата.

Освен върху системите за сигурност, Интеза има и фокус върху продукти, свързани с комфорта, функционалността и естетиката на дома, офиса, сградата. Портфолиото на компанията за интериорни решения включва иновативни механизми за интериорни врати, архитектурен обков за врати, прозорци и мебели и други аксесоари, отговарящи на всякакви изисквания и тенденции в дизайна. Специално внимание заслужават италианските патентовани механизми за интериорни врати на компанията Celegon, които преобръщат представата за традиционното движение на вратата: ERGON® Living - система, при която отварянето е двупосочно и става чрез въртене с изнасяне на крилото и COMPACK Living® - иновативното решение за отваряне чрез сгъване на крилото на вратата. Тези механизми оптимизират вътрешните пространства, намалявайки обема, който крилото на вратата заема с 50%, разрешават конфликт между съседни врати и се адаптират успешно към всеки модел врата.

Следвайки тенденцията за минимализъм Интеза предлага иновативни решения и модерни алтернативи на познатите ни стопери за врати - невидимият магнитен стопер Fantom, алтернатива на традиционните резета за двукрила врата - магнитната система за пасивно крило Push & Go, невидими дръжки B-No-Ha и др.

Компанията разполага и с богата селекция дизайнерски обков за врати и мебели на  италиански производители като Dnd, Fimet, Mandelli и Frascio. Дръжките са вдъхновения на световноизвестни дизайнери като Карим Рашид и редица доказали се италиански дизайнери като Стефано Боери, Роби Кантарути, Андреа Морганте, Елена Салмистраро. Всички те експериментират с разнообразни форми, материали, покрития и дизайн, които създават ефектен завършек на вратата, както и еднаква визия на обкова в интериора. Много от предлаганите модели са отличени и с престижните награди Red Dot, Good Design, ADI Design Index, и др. Колекциите обков включват дръжка за врата, за дограма, за плъзгащи се врати, за мебели, портална дръжка, стопери за врати, а понякога дори и закачалки за дрехи. Отличават се с уникалност, ергономична визия, актуална цветова гама, специално PVD покритие, защитаващо ги от надрасквания и промяна в цвета, антибактериални и хипоалергенни свойства. Модели дръжки могат да бъдат разгледани в магазините и офисите на Интеза и онлайн на intesa.bg. 

Интеза се стреми към сътрудничество, обмен на идеи и комуникация с клиентите си, за да гарантира, че всеки продукт, който предоставя, отговаря на техните нужди, изисквания и представи за стил. Компанията вярва, че може да даде вдъхновение и още възможности за преобразяване на пространствата и за постигане на повече удобство, красота и функционалност. Интеза допринася за цялостното развитие на бранша, организирайки срещи и обучения за дизайнери, архитекти, производители на врати и мебели и др.

Компанията е ценена, както за качеството на продуктите си, така и за индивидуалния си подход към нуждите на всеки клиент. Стабилната ѝ позиция се дължи на постоянната ангажираност на екипа на компанията, който се обучава във Финландия, Швейцария, Италия, Израел, Германия; на качеството и бързина на професионалните услуги и постоянните складови наличности; на множеството локации в София, Пловдив, Варна и Бургас; на експертната грижа, която продължава и след продажбата с гаранционна поддръжка и сервиз. 

Интеза е високо специализирана в предлагането на продукти от клас High Security, както и с дългогодишен опит в изработката на Master Key системи. Интеза асемблира Мастер Key системите си в България и по този начин е постигнала детайлното им познаване, максималното им персонализиране, съобразено с изискванията на клиента и последващата поддръжка. 

Компанията е изпълнител на редица значими проекти в страната, като „Kaпитaл фopт“, xoтeл Нуаtt Rеgеnсу Ѕоfiа, логистичен комплекс "Юск", Сердика Център и много други. В момента един от проектите, с които Интеза е ангажирана, е най-високият небостъргач в София - „Ckaй фopт“.


ЗА КОНТАКТИ:

[email protected]
www.intesa.bg
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари