ПОБЕДИТЕЛИ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР – РЕСТОРАНТ

  • 22.03.2024
  • Всички

Dibla Design Awards служи като платформа за представяне на най-добрите постижения в интериорния дизайн в цяла България. Изключителните проекти в различни категории, включително "Обществен интериор" - "Ресторант", са индивидуално подчертани, за да се подчертае ангажираната отдаденост, умения и опит. Тази година в съревнованието се включва изключителни заведения, отразяващи значителния растеж и напредък в индустрията. Интензивната конкуренция за най-добрите отличия във всяка категория представляваше предизвикателство за международното жури, но въпреки това те успяха да отбележат най-изключителните приноси. Престижните награди Dibla Design Awards отпразнуваха таланта в интериорния дизайн.

Отличията в тази категория бяха връчени от известния деятел Красимир Капитанов. С две десетилетия опит в интериорния дизайн, той се специализира особено в обществени пространства. Капитанов е иновативен артист, който се противопоставя на конвенционалните тенденции и поема риск. Освен визуалната си привлекателност, неговите дизайни служат като източник на вдъхновение за мнозина. Някои уважавани медии са представили обширно неговите произведения, включително задълбочени статии и интервюта. През 2018г. той беше удостоен с най-високото отличие на Dibla Design Awards, като беше обявен за „Дизайнер на годината“. 


категория „Ресторант“ 

  • 1-во място - ИПА 
  • 2-ро място - ОДАЯ архитекти
  • 3-то място - BAV Creative studio

Победител 1-во място - ИПА
Проект - Ресторант GORA 

ИПА е основана през 2005 г. под името "Иво Петров - Архитекти" от арх. Иво Петров и арх. Цветан Петров - баща и син. Управител на компанията е арх. Цветан Петров, който за последните 18 години успява да я превърне от малко архитектурно студио в успешен модел за български архитектурен и инженерен екип на световно ниво. С портфолио от над 700 проекта и с получени над 30 архитектурни награди компанията затвърждава мястото си на пазарен лидер и е предпочитан партньор за реализирането на някои от най-мащабните проекти в България. На 22.11.2022 г. компанията променя своето име и визуална идентичност и официално става "ИПА". Днес ИПА е много повече от архитектурно студио. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Победител 2-ро място - ОДАЯ Архитекти
Проект - RESTAURANT LEO'S PIZZA TRATTORIA

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Победител 3-то място - BAV Creative studio
Проект - Grifid Bolero Restaurants

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Финалист в категорията - Ina Damyanova
Проект - Vita Rama Restaurant


Финалист в категорията - Арткорт
Проект - Restaurant Billy's


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари