ПОБЕДИТЕЛИ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР – ХОТЕЛ

  • 20.03.2024
  • Всички

Наградите Dibla Design Awards за пореден път показаха изключителния стандарт на интериорен дизайн в нашата страна, подчертавайки глобалното му значение. Този конкурс постоянно служи като платформа за изтъкване на съвършенството на българския дизайн, предлагайки подходяща сцена неговите постижения да бъдат признати в международен мащаб. В тазгодишното издание бяха представени изключителни проекти в категория Обществен интериор – Хотел.

Поздравяваме талантливите творци, които се бориха за престижните награди в категория „Хотел“, където придържането към съвременните тенденции, използването на авангардни технологии и интегрирането на уникални и отличителни елементи са от първостепенно значение.

Наградите в тази категория връчи Проф. д-р арх. Орлин Давчев - Декан на Архитектурен факултет при УАСГ, София и преподавател в катедра „Интериор и дизайн за архитектурата". Съвместно с доц. д-р арх. Мария Давчева е основател на Архитектурно студио MIODESIGN и онлайн платформа за интериорни проекти VIDEA. Орлин Давчев е автор на редица проекти и реализации в областта на градоустройството, архитектурата и интериора. Носител е на национални и международни награди, сред които Архитектон, Златен капител, Сграда на годината, BIG SEE, International Academy of Architecture и др. Автор е на монографии, учебници, научни и популярни публикации в областта на съвременната архитектура. Участва в редица научни и образователни проекти.


категория „Хотел“ 

  • 1-во място - MIGLIORE DESIGN 
  • 2-ро място - Ligna Group
  • 3-то място - Eyal Tahor - Art and Design

Победител 1-во място - MIGLIORE DESIGN
Проект - ALPINE BELL 

MIGLIORE DESIGN e студио за интериорен дизайн основано през 2011г. от Мира Михайлова. Слоганът им “Съвременна прецизност, вдъхновена със стил” е представляващ и водещ мотив в работата им, който създава връзка между казаното, представеното и философията на студиото. Вече над 13 години създават устойчиви и функционални пространства, чрез комплексни решения в проектирането и обзавеждането. Реализират хармонични дизайни, като ценят индивидуалността на всеки един наш клиент, докато остават верни на мисията си.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Победител 2-ро място - Ligna Group
Проект - Art Boutique Hotel Oborishte 63

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Победител 3-то място - Eyal Tahor - Art and Design
Проект - HOTEL RILA SOFIA

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК


Финалист в категорията
Проект - Kashmir Wellness & Spa Hotel.


Финалист в категорията - Цикалов и архитекти
Проект - KING'S VALLEY MEDICAL & SPA HOTEL


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари