LIVE PURE ОТ ПАРКЕТСЕНС

  • 01.03.2017
  • Материали и технология

Какво е Live Pure?
Иновативна нова технология за финиш, която дава на паркетите на Боен излъчване на необработен и напълно натурален под, запазвайки цветът му за много дълго време. 

Защо да избера Live Pure?
В светът на съвременния дизайн има силно завръщане към натуралните материали и повърхности. С представянето на Live Pure специалистите на Боен дават възможност за избор на под, който запазва естественият вид на дървото без компромиси по отношение на устойчивост на замърсяване или пък течности.  

Как работи Live Pure?
Live Pure всъщност е лак, който благодарение на специалната обработка на повърхността защитава паркета от прах, замърсяване, течности и химикали. Поддръжката е лесна и е запазено изцяло излъчването на дървото.

В какви варианти се предлага?
Боен предлага ясен, орех и дъб обработени с Live Pure в класическата широчина 138 мм, както и в по-големите Castel Plank с широчина 209 мм. Паркетите от ясен и дъб са четкани и с фаска по дългата страна. Дъб Live Pure вече се предлага и в по-икономичния вариант 3 стрипс.

Live Pure може да намерите в шоурума на "Паркетсенс" или в официалния им уебсайт - www.parketsense.bg. 

За повече информация: Анатоли Миланов 0878 374 635, Георги Петков, 0878 622 623, [email protected], skype: parketsense, София, бул. Симеоновско шосе 77.
 

Добави Коментар
Няма добавени коментари