ИКОР - ИЗОБИЛИЕ ОТ ДЕКОРАЦИИ

  • 14.11.2016
  • Материали и технология

Най-богатата колекция от декоративни елементи за интериорен или фасаден дизайн ще окриете в потфолиото на фирма Икор Партнерс. Възможностите за декорация в различни стилове – модерен, ретро, винтидж или пищен стил барок са многобройни, ограничени единствено до въображението.

Продуктовата гама от елементи за декорация включва: Декоративни корнизи за таван от екструдиран полистирен или полиуретан – последния завършващ щрих на тавана, отлично решение за зони пред завесите.

Декоративни первази за под – придават завършен и стилен вид на помещенията.

Декоративни фризове за стена – предпазват стената, за оформление на красиви пана.

Специален акцент представлява колекцията от Профили за скрито осветление, която включва корнизи за таван, первази за под и фризове за стена, и колекцията от архитектурни профили за LED осветление, които са предназначени за вграждане в гипскартон.

 

Гамата от декорации на ИКОР се допълва от разнообразни декоративни елементи – ъгли за оформление на пана по стени и тавани, розетки, конзоли, различни орнаменти. Арт декорации – мини елементи за интериорна декорация. Стенни панели – модерни и иновативни решения за интериора с 3D ефект. Колони и пиластри – богат избор от пиластри, колони, капители и бази. Декоративни греди – решение за оформяне на тавани в старинен или винтидж стил.

Само за ценители е пищната колекция от Барок профили и елементи – предназначени за оформяне на декорации по стени, тавани и мебели. Гъвкави и удароустойчиви, декоративни елементи, изработени от полиуретанова смола.

 

Освен за интериора ИКОР предлага и решения за екстериорен дизайн - Фасадни профили и елементи за оформление на фасадата – профили, первази, колони, пиластри и други.

Мотото на ИКОР е да бъде партньор на Вашите проекти в интериора и екстериора. А вече и на DIBLA, като част от Годишната Партньорска Програма.

ЗА КОНТАКТ:

офис - гр. София, ул. Георги Бенковски 27А, шоурум – ул. Пирин 52

[email protected]

тел. / факс 02 981 42 18, 02 980 41 23.

Корпоративен уебсейт: www.ikor-bg.com

Електронен магазин: www.shop.interior4e.eu

 


.............................................................................................................................................................................................

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари