FINE DESIGN модерно, креативно, значимо...

  • 31.07.2015
  • Интериорен дизайн

Едно от интериорните студиата с професионален профил в онлайн платформата за интериорен и продуктов дизайн dibla.com е FINE DESIGN. На техния профил могат да бъдат видяни повече от 40 проекта, като това ги прави първенци по брой качени проекти на платформата. FINE DESIGN са студио, което е специализирано в съвременен интериорен дизайн, ремонтни дейности и обзавеждане. Тъй като са едни от най-активните и интересни дизайнери в България, решихме да ги представим, като им зададохме няколко въпроса. Ето и техните отговори:

• Вие сте? Какво искате да знаят хората за вас? - Казвам се Васил Колев, интериорен дизайнер и основател на Fine Design Interiors. Смея да твърдя, че като всеки млад човек, съм амбициозен и се стремя към развития, а личностните ми качества, хората могат да определят сами от познанството и работата ни заедно. • Как станахте дизайнер? - Винаги съм искал да се занимавам с нещо модерно, креативно, значимо за всеки един от нас, със стремеж към подобряване на качеството на живот. Имам афинитет към стилното, красивото и се старая да го пресъздам във всичко, което правя.

  322  

• Има ли работно време за дизайна? - Няма работно време за дизайна и идеите. Те идват по всяко време, но както е всеизвестно, не можем да избягаме от поставените срокове и се налага да бъдем гъвкави и креативни. • Колко дълго работите по един проект? И как започвате един проект? - При всеки проект е строго индивидуално, в повечето случаи, заедно с клиентите определяме точна рамка на работа. Започвайки нещо ново, отделяме нужното време за проучване, вдъхновение и обсъждане на различните гледни точки, за постигане на най-добър краен резултат.  

1083  

• Следите ли работата на други дизайнери и как ви помага това? - Да, постоянно следим както чуждестранни, така и български дизайнери. Смея да твърдя, че нивото у нас е на високо ниво и конкуренцията е голяма, което може само да ни амбицира още повече. Това води до подобряване на качеството на услугата ни в България. • Какво ви подсказва как да работите с разлчните клиенти? Кое е водещото? - Както казах по-горе, всеки клиент е различен, с персонални изисквания. Освен всичко останало, което трябва да притежава дизайнера като качества, е необходимо да бъде малко психолог, да усеща и да преценя хората правилно. • С какво dibla помага на работата ви? - Смятам, че проекта dibla.com се развива в правилната посока и дава възможност на много дизайнери и студия да достигнат до по-голяма аудитория.  

1710  

• Къде е елката и къде е молива в интерионият дизайн? Има ли граница, в която проектирането става бизнес или е изцяло творчески процес? - Двете неща са взаимно свързани. Пълното удовлетворение е, когато творческия труд, бъде заслужено възнаграден. • Какво ви вдъхновява извън света на дизайна? - Вдъхновение, можем да черпим навсякъде около нас. Необходимо е само да се огледаме. • Имате ли хоби и как разпускате? - Ценител съм на добрата музика, хубава храна, в подходящата обстановка и компания. Успявам да намеря време за спорт 3-4 пъти седмично.  

Пожелаваме на FINE DESIGN много бъдещи успехи. Част от проектите на FINE DESIGN можете да разгледате в професионалния ПРОФИЛ на интериорното студио.

Добави Коментар
Няма добавени коментари