ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 ОТВАРЯ ВРАТИТЕ СИ НА 13 МАРТ

  • 10.02.2024
  • Всички

Средата на месец март ще бъде ключов момент за сегмента на дизайна, обзавеждането, интериора и аксесоарите за офиса, хотела и дома. Защото от 13 до 16 март в Интер Експо Център ще се проведе изложение ЕКСПОМЕБЕЛ – едно от най-очакваните от професионалистите събития.

През последните години значението на ЕКСПОМЕБЕЛ нарасна извън пределите на страната ни и се превърна в незаобиколим фактор за Балканите и Източна Европа. Организиран съвместно от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленот (БКДМП), на последното си издание форумът отбеляза присъствие от над 25 държави. „Сега 18-ото издание на ЕКСПОМЕБЕЛ със сигурност ще затвърди държавата ни като значим фактор в този икономически отрасъл“, категорични са организаторите. За това със сигурност ще допринесат и ключовите събития DIBLA DESIGN AWARDS 2023 и Българска мебел на годината, които ще се проведат в дните на изложението.

Във фокуса на всеки сегмент от сектора

В ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 ще се включат компании, чийто икономически профил е свързан с обзавеждането, интериорния текстил и аксесоарите за за офиса, хотела и дома. Изложбените площи ще заемат производители, търговци и дистрибутори на корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис мебели, градински мебели, интериорен текстил. „На ЕКСПОМЕБЕЛ присъстващите се запознават както с тенденциите и модерното обзавеждане, така и с класически предложения, бутикови и дизайнерски мебели“, споделят организаторите.

Именно богатият избор е сред отличителните и ценените черти на международния бизнес формат. И затова съвсем логично ЕКСПОМЕБЕЛ привлича вниманието на производители на мебели и обзавеждане, търговци, дизайнери, представители на дърводобивни и дървопреработващи компании, крайни клиенти и др.

Макроплатформа за бизнеса

За първи път ЕКСПОМЕБЕЛ ще се проведе заедно с Ваканция&СПА Експо – българското туристическо изложение.  „Обединението на двете бизнес формата дава възможност да се срещнат представителите на няколко взаимосвързани икономически сектора“, споделят организаторите. Успоредното провеждане на ЕКСПОМЕБЕЛ и Ваканция&СПА Експо безпорно ще създаде в Интер Експо Център макробизнес платформа без аналог в страната и региона.

Ключовите събития, в очакване на които е всеки професионалист

Освен бизнес платформа, изложение ЕКСПОМЕБЕЛ е пространството за вдъхновение, което полага основите на бъдещите тенденции в интериора и дизайна. Това се случва и благодарение на събитията DIBLA DESIGN AWARDS 2023 и Българска мебел на годината, които обединяват отново сили с ЕКСПОМЕБЕЛ.

Наградите за интериорен дизайн DIBLA DESIGN AWARDS 2023 ще отличат постиженията на българските професионалисти. В церемонията на 13 март. Журито, съставено от водещи български и чуждестранни дизайнери, архитекти, преподаватели и представители на медии, ще определи, кой ще е новият Дизайнер на годината. Ще бъдат излъчени и най-добрите в категориите „Обществен интериор“ и „Жилищен интериор“. Организаторите от платформата dibla.com споделят, че церемонията ще надмине по мащаб миналогодишната. Те очакват над 1500 души в залите на Интер Експо Център – партньор на DIBLA DESIGN AWARDS 2023.

На 13 март ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 приема и друго ключово събитие – Българска мебел на годината. Конкурсът ще се проведе за 10-и път и се организира от списание МD –„Дизайн, интериор, архитектура“, в партньорство с Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център. Участието е анонимно. За първи път и кандидатстването, и журирането ще се осъществят онлайн. Организаторите продължават да развиват концепцията си с нови елементи, сред които е създаването на нови катогории като „Концептуален дизайн“ и възможността широката публика да гласува за фаворита си.

Съчетание от възможност за развитие на бизнеса, запознаване с най-новите трендове, докосване до тенденциите, лична среща с иноватори и визионери от България и чужбина. Всичко това обединява изложението за дизайн, обзавеждане и интериор ЕКСПОМЕБЕЛ. „Фирмите, които имат интерес да се включат с щанд, все още могат да направят това. А посетителите могат да се сдобият с билет“, коментират организаторите. Достатъчна е единствено да посетим онлайн платформата FURNITURE EXPO.


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари