ДНИ НА ИТАЛИАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ В СОФИЯ И ВАРНА

  • 09.10.2017
  • Всички

Партньорите ни от агенция „Скай Лайнс“ - сертифициран експерт-консултант по образование на международната организация „ICEF”, за поредна година организират изложението „Дни на италианското образование“, което несъмнено ще предизвика бурен интерес и сред дизайнерския бранш. Наред с много престижни учебни заведения, ще можете да се запознаете лично и с представители на водещи италиански модни академии, които ще представят предимствата на обучението при тях и възможностите за реализация, които предлагат.

Италия безспорно е сред най-красивите страни в света, привличаща със своя стил, богата история и впечатляваща архитектура. Неслучайно всяка година е посещавана от милиони туристи и над 70 000 студенти от цял свят, търсещи академични програми в Европа на най-високо ниво. Тъй като все повече университети въвеждат програми на английски език, страната на ботуша се нарежда сред десетте най-предпочитани дестинации за обучение  в чужбина!

Това е поводът за шеста поред година изложението „Дни на италианското образование“ да покани представители на едни от най-добрите учебни заведения в Италия, за да запознаят българската публика с предимствата на своето обучение. Събитието ще се проведе на следните дати:

  • 14 октомври в СТЦ  „ Интерпред“, София
  • 15 октомри в хотел „Голдън тюлип“, Варна

Специални гости на форума са: Politecnico di Milano –  безспорният лидер в обучението по архитектура и инженерни науки в Европа; Universita Cattolica del Sacro Cuore, завършен от бившия председател на Еврокомисията - Романо Проди; университетът на Венеция – CaFoscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа.

На изложението пристигат и едни от най-престижните академии за дизайн в Италия – Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy, които се славят със стажове при дизайнери като Versace, Armani, Roberto Cavalli и индустриални гиганти като: Ferrari, Mercedes, Audi, Cartier, Bayer, Panasonic, Canon и др.

Институциите за висше образование в Италия имат забележителни традиции и разработват програмите си в тясно сътрудничество с бизнеса и индустрията, така че да създадат директна предпоставка за резлизация на своите възпитаници.  Таксите за обучение в държавните университети варират между EUR 900 и EUR 3500, като повечето български студенти заплащат минималната сума от около 1000 евро.

„Дни на италианското образование“ има съпътстваща програма от презентации на участниците в събитието. Всички посетители ще участват в томбола за два двупосочни билета до Рим, осигурени с любезната подкрепа на Alitalia.

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

Тази година партньорите ни от „Скай Лайнс“ подкрепят най-дългоочакваното и значимо събитие за дизайнерската гилдия – Dibla Design Awards 2017, годишните награди за интериорен и продуктов дизайн в България, чиято официална церемония ще се състои на 22 ноември в елитната зала за събития Sofia Event Center.

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ФОРМАТА И УСЛОВИЯТА ЗА УЧАСТИЕ МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ НА

www.dibla-awards.com

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари