ЗДРАВОСЛОВНАТА СРЕДА, ЧАСТ ОТ МЕЧТАНИЯ ДОМ.

  • 24.03.2022
  • Всички

Преди 2 години, младо семейство ни се довери и избра варови декоративни мазилки за завършване на стените в новопостроения им дом - тристаен апартамент с размер около 116 м2. Първоначално визията беше водещата в избора им, но в последствие останаха приятно изненадани и изключително доволни, че тя може да се постигне с натурални продукти от вар, които имат своите преимущества (оптимален климат в помещенията, без съдържание на ЛОС, дълготрайни, почистващи се, без мухъл и пр.). Решението им да завършат изцяло домът си,  включително и баните с нашите мазилки беше бързо и лесно. 

Ето какво споделят те:

Как ни намерихте и каква беше причината да изберете варовите мазилки на Брезза Ди Колори?

Намерихме ви случайно, след като искахме да постигнем една по-различна и нестандартна визия за нашето жилище. Заложихме на индустриален стил, който се оказа, че може да бъде изпълнен, при това изцяло с варовите мазилки, за които впоследствие разбрахме, че са наистина страхотни. Най-впечатляващото бяха санитарните помещения, които решихме да направим с микроцимент, без плочки и без фуги, мечтата на всяка домакиня. В резултат красивото и здравословното се съчетаха и за нас това даде допълнителен смисъл. 

Как протече изпълнението?

Когато работиш с професионалисти изпълнението винаги протича гладко и без никакви трудности. Определено надминаха очакванията ни и цялата визия, която желаехме да постигнем беше изпълнена перфектно! Знаехме какво искаме и имахме предварително подготвен дизайн и бюджет. Това ни улесни много. За наша изненада около 15000 лв. за труд и материали за всички мазилки (тавани и стени) и малко около 3 седмици време за изпълнение бяха достатъчни. 

Какво се случи при продажбата на апартамента?

Оказа се, че живота в малките кутийки в града не е нашето нещо и решихме да продадем апартамента. Бяхме малко скептично настроени към продажбата, тъй като не на всеки би се харесал подобен стил в дома или поне така си мислехме. Оказа се, че всеки, който дойде да види апартамента, хареса нестандартните решения постигнати с помощта на Брезза Ди Колори. Независимо че имота се продаде буквално за 2 седмици и обявата отдавана не е активна, заинтригувани хора все още продължават да ни звънят.

В Брезза ди колори се гордеем, че нашите декоративни мазилки са част от цялостната концепция в този дом. Вярваме, че те пряко и косвено допринасят за запазването и дори повишаване стойността на апартамента, като същевременно се грижат за здравето на стопаните, внасят уют и радват окото. Честито на новите собственици на апартамента и поздравления за избора им! 

А ние с нетърпение очакваме да разберем какъв дизайн ще изберат нашите клиенти за извънградската им къща, за да го осъществим. 


Брезза ди колори ООД

София, бул. Черни връх 189Г
0879 825 850
[email protected]
www.brezzadicolori.com


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари