ЗАЩО ДА ОБЗАВЕДЕМ ДОМА СИ С ИТАЛИАНСКИ МЕБЕЛИ

  • 28.03.2022
  • Всички

Италианският стил е добре познат и признат в целия свят. В луксозната индустрия, от модата до автомобилната индустрия Made in Italy винаги успява да се открои. Едни от най-известните компании в областта на тапицерията, мебелите и аксесоарите също са италиански. Много от дизайнерите, написали историята на дизайна, са италианци и неслучайно Милано със своето Salone del Mobile продължава да бъде безспорната столица на дизайна. 

В Италия грижата за дома е приоритет. Домът играе основна роля, тъй като представлява място за събиране на цялото семейство. Къщата често се купува и обзавежда в дългосрочен план, затова никога не се прави компромис с избора на мебели. 

Знания и умения, придобити заедно с иновациите

Продуктите Made in Italy, създадени от опитните ръце на местни занаятчии, освен че са синоним на качество и съвършенство, са неповторими. Ръчната обработка дава живот на уникални продукти, които никоя машина не би могла да произведе. Но освен уникалността, това, което отличава занаятчийските продукти, е и възможността да бъдат изцяло изработени по поръчка, за да отговорят на всяко специфично изискване.

Все пак зад успеха на италианския дизайнерски продукт стои не само ръчната работа на занаятчиите. Най-известните италиански марки за мебели инвестират непрекъснато в изследвания и иновации - важни компоненти за поддържане на съвременния дизайн и приближаване на продуктите до Съвършенството.

Италианските мебели са  знак за висока култура и изтънчен вкус

За хората с изтънчен вкус и усет за себеизразяване домът трябва да бъде организиран по уникален и специален начин. Това може лесно да се постигне благодарение на  италианските мебели, които предлагат безгранични възможности за персонализация. Цветовете, размерите и материалите са само част от елементите, които ще дадат свобода на всяко въображение. В допълнение са и разнообразието от аксесоари които се адаптират перфектно към всяка мебел, за да внесат финес, завършеност и индивидуалност на всяко пространство. И всичко това е придружено от качество, признато в цял свят.

За да синтезираме, можем да изтъкнем 7 от безспорните предимства на италианските мебели,  които сбъдват мечтата за съвършения дом:

Уникалност. Занаятчийската традиция дава живот на уникални мебели - творения създадени с много любов и отношение, със специално внимание към всеки детайл.

Отличителен дизайн. Италианските мебели са недостижими със своето новаторство и авангард в мебелния сектор, което ги прави разпознаваеми и ценени в цял свят.

Качество. Внимателният подбор на първокласни висококачествени материали гарантира дълъг живот на мебелите, без те да губят чара и красотата си с годините.

Гарантиран комфорт. Перфектната комбинация от дизайн, хармонични линии и материали, използвани по време на производството, гарантират максимално удобство и комфорт.

Безкрайни възможности за персонализиране. Благодарение на многообразието от модули и тапицерии нашите опитни експерти ще ви предложат уникални решения, които да подчертаят вашата индивидуалност и характер.

Грижа за природата. Сертифицирани екологични антибактериални материали с гарантирано качество.

Новаторство. Поглед, постоянно насочен в бъдещето – италианските производители на мебели непрекъснато инвестират в изследвания и иновации.

И така, вдъхновени от красотата и изтънчеността на италианските мебели, от създаването на бранда Rilus през 1996 г. до ден днешен, нашият екип се гордее със своя професионализъм и със стандарта си за съвършенство и не спира да търси вдъхновение. Ние вярваме във вечния дизайн, изработен от истинско качество и автентичност. Това е нашата концепция за дом. Успехът си дължим и на внимателния подбор на топ марки като Akretipo Firenze, Cattelan Italia, Lago, Ditre Italia, Lube cucine, Calligaris, Arredо 3 и много други.

Независимо дали търсите цялостно обзавеждане или само специално изделие за акцент, Rilus предлага най-доброто от мебелите във високия клас. От класически до модерни мебели, ние имаме идеалното решение за подобряване на красотата и качеството на всяко пространство. 

В шоурума ни може да се насладите на внимателно подбраната селекция от продукти, които претворяват финеса на италианската среда за живеене и създават усещане за изтънченост и вкус.


ЗА КОНТАКТИ:


032 900 777, 0878 710 292
[email protected][email protected]
www.rilus.bg
Facebook
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари