СЪЗДАЙ МЕЧТАНАТА ТРАПЕЗАРИЯ С МЕБЕЛИ CARMEN

  • 16.06.2022
  • Всички

“Моят дом е моята крепост”- са казали още древните римляни, а ние можем да допълним, че трапезарията е нейният център.

Тя е онова специално кътче, което създава уют и атмосфера в дома. Тя е мястото, на което се събираме за вечеря със семейството или посрещаме гости за празниците.
Ако искате да запечатате тези моменти в красива, комфортна и стилна обстановка, трябва да заложите на висок клас обзавеждане по последни тенденции.

Тази задача става лесно и бързо изпълнима с мебели Carmen, които очароват със своята съвременна колекция от трапезни маси и столове, сред които ще откриете модерни и луксозни интериорни решения. Разнообразието от модели и цветове позволява да създадете многобройни комбинации, отговарящи не само на актуалните тенденции, но и на най-взискателните вкусове и стандарти за качество. 

Нека започнем от сърцето на трапезарията – мечтаната трапезна маса.

През последните години все повече са наложиха моделите с нестандартни крака в екстравагантни и интересни форми, каквато е разтегателната маса BROK.

Моделът е в унисон с още една тенденция, а именно заоблените форми, които изместиха острите линии и ъгли. Сивият цвят на масата пък е един от най-предпочитаните, тъй като лесно може да се съчетае с различни цветове и създава контраст с ярките тонове, използвани като акцент в интериора. Оригиналната форма, керамичният плот и основата от неръждаема стомана превръщат масата в истинско бижу във вашия дом. 

Бялото никога няма да излезе от мода!
Заложете на модерен дизайн и класически бял цвят – комбинация, която предлага разтегателната трапезна маса LUBLIN. 

Със своя масивен плот от МДФ и закалено стъкло, тя улавя светлината и създава усещане за простор, а интересната форма на долната част придава на трапезарията елегантен и завършен вид. Масата се вписва чудесно във всеки съвременен дом и се комбинира с широк спектър от модели трапезни столове. 

В колекцията на мебели Carmen ще откриете луксозни модели, които се отличават с впечатляващ дизайн и индустриален вид. Такава е масата STARGARD. 

Изработва се от праховобоядисан метал, който се нарежда сред най-използваните материали според последните тенденции и керамичен плот, наподобяващ мрамор. Моделът е снабден с модерен механизъм за разтягане, като дължината на плота достига 180 см. 

Стигаме и до тях – не по-малко важните трапезни столове.

По отношение на тенденциите, като водещ се наложи дизайнът с тапицирана седалка и облегалка. Безспорно, те предлагат много по-голямо удобство, а комфортът е основен приоритет в обзавеждането. Заоблените форми, наподобяващи кресло, са все по-предпочитани и неслучайно трапезният стол TOTNES се превърна в един от хитовите модели на марката. Той е с удобна седалка, функция за въртене на 360° и модерна визия с нестандартни крака. 

Що се отнася до избора на цветове мебели Carmen предлага изключително богата гама от нюанси. Особено актуални тази година са цветовете, вдъхновени от природата, като например тъмнозелено и морскосиньо. Изключително предпочитани са и кадифено нежните дамаски, а трапезният стол ETON съчетава и двете тенденции. 

Идеята за близост до природата повлиява не само на цветовите решения, но и като цяло на интериорния дизайн и се забелязва още една тенденция - завръщането на дървото в трапезарията. В нея се вписва чудесно столът Carmen 9973.

Мебели Carmen предлагат голямо разнообразие по отношение на стил и цветове, а по-голяма част от моделите са налични на склад. Едно е сигурно – индивидуалните и смели решения са по-актуални от всякога. Комбинацията от различни текстури и шарки, както и смесицата от класически и модерен стил, вплетени с лукс и практичност, се налагат все повече в интериорния дизайн. 

Това е само една малка част от богатото портфолио на компанията, която провокира да развихрите въображението си и да създадете мечтаната комбинация за хармонична, съвременна и функционална трапезария. 

Още вдъхновяващи идеи може да видите в шоурумите в София и Пловдив или в офисите във Варна и Бургас. 


ЗА КОНТАКТИ:


0879 93 02 67
[email protected]
www.carmen.bg 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари