СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА С ДИЗАЙН

  • 15.12.2022
  • Всички

С наближаване на Коледните празници, започва и треската за подаръци, в която всеки иска да изненада близките си с нещо специално. Какво по-специално от луксозен годишен каталог, събиращ в себе си 32-та най-добри интериорни проекта, получили отличие в престижните награди Dibla Design Awards. От екипа на dibla, ви даваме възможност да подарите на себе си или на специален за вас човек „Най-доброто от интериорния дизайн“ на празнични цени.



Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 260 страници
ЦЕНА 39.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача
дата на издаване: 15 септември 2022


Между луксозните твърдите корици и в 260 страници, освен 32-та най-добри интериорни проекта и техните автори, ще откриете и редица изявени фирми в сферата на интериорния дизайн у нас, които дизайнерите използват за постигане на отлични резултати. Всеки от притежателите на каталога, може да се запознае с последните тенденции на пазара, да получи полезна информация и вдъхновение за предстояща работа или собствения си жилищен или обществен обект – апартамент, къща, магазин, офис, заведение, медико-дентални и разкрасителни. Освен приятно четиво, изданието е повече от представителна извадка на високото ниво на интериорния дизайн у нас. И като истинска луксозна книга, е страхотен аксесоар, който да допълни всеки интериор.

„Най-доброто от интериорния дизайн“ се превърна в една изключителна витрина, представяща постиженията на най-талантливите дизайнери в страната. Луксозната книга е в силно ограничен тираж от 500 броя, което я превръща в изключително колекционно издание. 

Освен с последното издание, сега имате възможност да се сдобиете с луксозен комплект от каталозите през годините, с които да направите наистина запомнящ се и стилен подарък за коледните и новогодишни празници, подарък, който се отличава със своята естетика и стойност, и който ще накара всеки ценител на изкуството да се гордее. Всички каталози сега са на празнична цена! Не губете време, цената е валидна до изчерпване на количествата.


И не, не е станала грешка, „Най-доброто от интериорния дизайн 2018“ не е част от комплекта. Ако желаете да бъдете сред гордите притежатели на последните 2 броя от луксозното, лимитирано издание на каталога, също може да го поръчате.


Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ 2018
ЦЕНА 199.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача


Щастливи сме, че освен еталон за качество и стил Годишният ни каталог е олицетворение на неуморната работа на талантливите български дизайнери и фирми, и демонстрира растежа, който бележи българският интериорен и продуктов дизайн във времето!

Тези интериори са част от 32-та най-добри проекта за 2021-ва. Всички снимки може да видите в Годишния каталог.



Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 260 страници
ЦЕНА 39.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача
дата на издаване: 15 септември 2022

Добави Коментар
Няма добавени коментари