ПОКАНА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА - ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

  • 20.01.2017
  • Конкурси

Anno Zero LTD -  ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ОБЯВЕНАТА ПОРЪЧКА.
ОТНОСНО ПОРЪЧКА N: 2017-01-0001 С ПРЕДМЕТ: „ПРОЕКТИРАНЕ НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ОФИС“

Скъпи колеги, Благодарим ви, че изпратихте вашите оферти и взехте участие в обявената поръчка.
От 23.01.2017 до 05.02.2017 постъпиха 22 оферти по обявената поръчка. След подробен преглед на всички постъпили оферти, излъчваме - Anno Zero LTD за изпълнител на обявената поръчка.
На всички желаем по-нататъшни творчески и професионални успехи – уверени сме, че при това ниво на активност, отговорност и професионализъм, те ще бъдат ваш постоянен спътник!

Поздрави!
Екипът на Дибла

.............................................................................................................................................................................................

ПОКАНА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА
Номер: 2017-01-0001

С ПРЕДМЕТ: „ПРОЕКТИРАНЕ НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ОФИС“

 

Националната платформа Dibla дава възможност за обявяване на поръчки. Всеки заинтересован проектант има правото да предложи оферта на вниманието на възложителя и да демонстрира умения и опит. Възлагането на проект или задача на конкурсен принцип е нов модел за работа с много предимства. Изборът на екип или дизайнер в конкурентна среда предоставя възможност за най-обоснован избор от страна на възложителя.

 

ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА

Описание: Проектиране на интериорен дизайн на офис, намиращ се в град Русе;

Площ: 160 м2 – 4 помещения,  две по две свързани, има съществуващ повдигнат под;

Стил и материали: скандинавски умерено-модернистичен стил; комбинация от бяло или светлосиво и дървесна текстура.

 

Tехническото описание и шаблона за оферта

 

КАНДИДАТСТВАНЕ И СРОКОВЕ

  • Свалете шаблона за оферта и техническото описание към поръчката, като натиснете бутона "ИЗТЕГЛИ" попълнете  и изпратете на е-mail: [email protected]

*** В обявената поръчка могат да вземат участие всички желаещи проектанти, дизайнери, архитекти, студенти и други. Всички участници трябва да посочат профила си в платформата, за да бъдат разгледани публикуваните им проекти.

  • Краен срок за подаване на оферти: 05.02.2017 г.
  • Oбработка на получените оферти и избор на изпълнител ще се обяви на: 10.02.2017 г.
  • Екипът на платформата ще информира само избрания кандидат.

 

.............................................................................................................................................................................................


ПУБЛИКУВАЙ КОНКУРС В dibla.com
НАПРАВЕТЕ ЗАДАНИЕ И ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ДИЗАЙНЕР ИЛИ ПРОЕКТ

Възлагането на проект или задача на конкурсен принцип е нов модел за работа с много предимства. Изборът на екип или дизайнер в конкурентна среда ви дава възможност да вземете най-доброто решение според профила и заданието на вашата компания.

 

 

Добави Коментар
logo_dibla.jpg
Здравейте, г-жо Димитрова! не успяваме да разберем напълно смисъла на коментара Ви. За да не се окаже, че той може да подведе някой от останалите кандидатите, искаме да Ви информираме, че чрез обявлението и документацията в прикрепените документи можете да се запознаете напълно с условията за участие. Конкретно в тази ПОКАНА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН се очаква от кандидатите да представят ценова оферта и портфолио, което са и основните критерии на възложителя, за да направи своя избор с кой проектант ще работи. С най-добри пожелания, Екипът на Dibla
Дария Димитрова
Здравейте . Хората , участващи в конкурс , отделят време , енергия и финанси за да го направят. Редно е да се обяви кой е спечелил конкурса и да се покаже спечелилия проект. . Другото прилича на безплатно събиране на идеи. Ще се радвам , колеги да преосмислите в какви идеи на инвеститори участвате и да защитите по най- прекрасен начин труда на колегите си.