ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРСА „ЦВЕТОВИ ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРА 2016/17”

  • 27.01.2016
  • БГ дизайн

Имаме удоволствието да обявим големия победетел в конкурс „ЦВЕТОВИ ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРА 2016/17”...

 

Възложителят „МЕГАХИМ” АД избра цветовите тенденции в интериора да бъдат водени от арх. Златина Данаилова. Проектът й носи заглавието „Топлина. Уют. Хармония.” - идеално съчетание от цветове за спокоен интериор. Арх. Данаилова ще получи парична награда от 1000.00 лева.

Още три предложения очароваха Възложителя на конкурса: Десислава Стефанова

Представената цветова схема е заложена в интериорен проект на Студио за красота „Blanch”, разположено в Абу Даби. Основна концепция бе да покажа, че посредством различни цветове и техники за нанасяне, могат да се постигнат впечатляващи интериорни решения и да се вмъкнат интересни акценти. Посредством използването на нежни и топли тонове, а именно - лилаво, розово и бяло, се постига усещането за женственост, нежност  и спокойствие.

Десислава Стефанова   Мария Чалева

Избрани са естествени, пастелни цветове, създаващи хармонична среда. Такова цветово съчетание осигурява деликатна, ненатрапчива атмосфера, като в същото време позволява вмъкване на достатъчно силни като присъствие акценти.

Мария Чалева   Лъчезар Данаилов

“Лято”. Жълто - слънце, топлина, тонизира, зарежда с енергия. Синьо - кристална чистота и ледено спокойствие. Комбинацията от двата цвята създават хармоничен и стилен интериор, привнасят нотка на богатство и превъзходство, уравновесеност, свобода.

ЛЗ-4  

Всички те, заедно  със своите колекции и кратка лична информация, ще бъдат включени в каталога на "МЕГАХИМ” АД, който се разпространява в цялата търговска мрежа, работеща с лаково-бояджийски материали.

Снимки на дизайнерите ще бъдат ползвани и върху етикетите на опаковките от готово оцветени латекси със съответните цветове. Продуктите ще бъдат разпространени във всички точки на продажба, работещи с продукти на „МЕГАХИМ” АД.

Добави Коментар
Няма добавени коментари