ПОБЕДИТЕЛИ В ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР - ФАМИЛНА КЪЩА

  • 04.04.2024
  • Всички

Наградите Dibla Design Awards се превърнаха в зенит на съвършенство в интериорния дизайн в България. Комбинацията от креативност, умения и непоколебима отдаденост роди грандиозна витрина на жилищни интериори - проекти за фамилни къщи, спечелвайки възхищението на световно уважавани съдии в това забележително събитие. Всеки избран дизайнер събра заслужените аплодисменти за своята забележителна работа, очаровайки многохилядна публика.

Овладяването на областта на жилищния интериор изисква огромна изобретателност и опит от дизайнерите. И все пак истинският тест е в хармонизирането с мечтите и стремежите на клиента. Участващите в тези награди са доказали своята сръчност в измислянето на идеалната комбинация, за да се изкачат до най-високите редици на индустрията, готови за вниманието на медиите.

Проф. д-р Васил Живков връчи наградите в категорията. Той е ръководител на катедра „Интериор и дизайн за мебели“ в Лесотехническия университет, София, и преподавател в катедра Интериор и дизайн за архитектурата в УАСГ, София. Автор е на над 150 научни и научнопопулярни публикации; има издадени учебник, монографии и учебни ръководства. Проф. Живков е регистрирал в съавторство един патент за изобретение, три за промишлен дизайн и два за полезен модел. Участвал е в над 25 международни конференции в чужбина и многократно е бил член на журита за мебелен, продуктов и интериорен дизайн. 


Победители в категория „Фамилни къщи“ 

  • 1-во място - Cache Atelier
  • 2-ро място - Ателие М+
  • 3-то място - Studio ONE

Победител 1-во място - Cache Atelier
Проект - Къща SPV1

Поредна, но със сигурност не последна награда на Cache Atelier, в годишните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards. Студиото може да се похвали и с още много международни отличия. Отразяващитя тяхната отдаденост и хъс за работа, развитие и достигане до все по-високи върхове.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 2-ро място - Ателие М+
Проект - ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА МОДЕРНА ДЪРВЕНА КЪЩА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 3-то място - Studio ONE
Проект - SD Residence

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Финалист в категорията - 2Studio
Проект - Градска къща ТК


Финалист в категорията - Nest studio
Проект - Над града


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари