ПОБЕДИТЕЛИ В ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР - РАЗКРАСИТЕЛНИ

  • 28.03.2024
  • Всички

Наградите Dibla Design Awards представят върховете на интериорния дизайн в България, отбелязвайки най-добрите постижения в различни категории. Тазгодишният престижен конкурс включва изключителни проекти в категорията „Обществен интериор“, по-точно в раздела „Разкрасителни“.

Изключителното качество на изявленията подчертава значителния напредък в индустрията. Поздравяваме дизайнерите, които се представиха отлично в тази състезателна арена, демонстрирайки силно придържане към съвременните тенденции, най-новите технологии и съчетанието на уникалност с отличителни елементи. Наградите Dibla Design Awards не само признават отличните постижения, но и служат като доказателство за креативността и професионализма, които движат сектора на интериорния дизайн в България напред.

Наградите в категорията връчи г-н Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център. ИЕЦ е една от най-желаните локации за провеждане на събития, семинари, изложения и е символ на модерните и успешни бизнес практики. Вече 3-та поредна година е партньор на Dibla Design Awards.


Победители в категория „Разкрасителни“ 

  • 1-во място - HIGH-END Design Studio
  • 2-ро място - Fine Design
  • 3-то място - Цветелина Джоголанова

Победител 1-во място - HIGH-END Design Studio
Проект - SATORI BULGARIA - Естетичен център

HIGH – END DESIGN е студио за интериорен дизайн и архитектура. През изминалите години студиото създава разнообразно портфолио от интериорни реализации на обекти с различно предназначение – обществени, медико – разкрасителни и много жилищни пространства.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 2-ро място - FINE DESIGN Interiors
Проект - Проект на „Bulgarian Male – център за комплексна мъжка грижа“

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Победител 3-то място - Цветелина Джоголанова
Проект - AL CLINIC

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ТУК 


Финалист в категорията - Design side
Проект - Kodi Beauty Studio


Финалист в категорията - кандидатура от обществения обект
Проект - TS Laser Center


Ако желаете и Вие да бъдете сред победителите в Dibla Design Awards, може да се включите още сега! Кандидатстването е активно през цялата година!
 Повече информация може да откриeте ТУК:
 dibla.com



Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари