ПАРТНЬОРИТЕ НА „ДИБЛА“ ЗА 2018

  • 04.03.2018
  • Всички

Несъмнено една от основните мисии на националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ винаги е била да съумее да „приближи“ бизнеса и дизайнерите, да заздрави и подобри връзката и взаимодействието помежду им с цел качествено и резултатно общуване. Затова ежегодно създаваме предпоставки и възможности за подобряване на деловата или неформална комуникация между тях, за присъствието на фирмите ни партньори в света на едни от най-популярните и активни интериорни дизайнери в страната – регистрирани потребители в платформата.

Чрез Годишната партньорска кампания ние от „Дибла“ искаме да насочим фокуса на внимание на дизайнерската гилдия и крайния потребител върху доказали се с годините лоялни фирми и неоспоримо качествените им продукти, които се предлагат у нас. Кампанията е адаптирана по практики от работещи модели, които ни позволяват да оптимизираме разходи и да спестим време, в което предлаганата информация да достига до специализирана аудитория от дизайнери, архитекти, проектанти и крайни потребители.

Вече трета поредна година едни най-влиятелните и доказали се фирми в страната избират националната платформа за свой доверен партньор и ни предлагат необходимата подкрепа, за да превърнем многобройните си проекти и инициативи в действителност. Техен е ключовият принос за повишаването на авторитета на професията, за изграждането на достоен облик на специалистите и гилдията, за навременното и адекватно осведомяване с най-актуалните продукти и тенденции.

Нашите годишни партньори са поредното доказателство за увеличаващия се интерес на българския бизнес към развитието на родния дизайн. Подкрепата на фирмите партньори ги превръща в своеобразни меценати на дизайна в страната ни, с което печелят заслужена популярност и признание сред гилдията.

 

ПАРТНЬОРИТЕ ЗА 2018
.............................................................................................................................................................................................


Джия 2001 внася материали и обзавеждане за бани, плочки, санитарен порцелан, смесители, мебели за баня на водещи в бранша производители, водена от целта си да осигурява качествени изделия с доказан дизайн на достъпни за българския пазар цени. 

0886 655 375
[email protected]
www.djiabg.com

 


Дием предлага на клиентите модерни и високотехнологични материали и продукти в сферата на производството на мебели, интериорното остъкляване, вътрешния дизайн и покривни, подвижни системи за остъкляване, произведени от водещи фирми в бранша, доставени и разпространявани на местния пазар. 

02 925 13 30
[email protected]; [email protected]
www.diem.biz

 


ИКОР е една от първите фирми в бранша на общественото и гражданско строителство, с основно направление на дейност – внос на и търговия на едро и дребно с материали за оформление на интериора от най-висок клас. Продуктовият спектър предоставя решения за всеки стил – модерен, класически, индустриален. 

02 981 42 18
[email protected]
www.ikor-bg.com

 


Материалите, вложени в създаването на матраци Magniflex, са висококачествени и естествени. Новаторските производствени технологии следват най-съвременните тенденции в опазването както на човешкото здраве, така и на околната среда, и осигуряват съвършен сън на милиони потребители по цял свят. 

0882 999 622
[email protected]
www.magniflex.bg

 


Призма – Светлинни решения съчетава потенциала на хора с опит в търговската дейност, дизайна и производството на нестандартни осветителни системи, както и в изграждането на фасадно, архитектурно и интериорно осветление.

0886 269 446
[email protected]
www.prisma.bg

 


Салекс е най-новаторската и смела компания в областта на търговията с материали за мебели. През годините фирмата работи успешно за разширяване на асортимента и ежегодно го обновява и обогатява по най-новите тенденции в европейското мебелно производство.

056 853 030
[email protected]
www.salex.bg

 


Утвърден специалист в енергийното управление и автоматизацията, Шнайдер Електрик предлага интегрирани решения и технологии за управление на сгради – от цялостните системи за сградна автоматизация, през решенията за автоматизиран контрол и управление на дома „Умен дом”, до дизайнерските интериорни акценти в ключовете и контактите. 

02 932 93 20
[email protected]
www.schneider-electric.bg

 


 „Оргахим“ АД, Русе е известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на продукти за дома, строителството, индустрията и авторепаратурата. Като водещ производител, ние предоставяме чрез продукти си пълна удовлетвореност на нашите клиенти и партньори както за качеството, издръжливостта и ефективността на покритията, така и за красотата на цветовете.

082 886 222
[email protected]
www.orgachim.bg

 


„Паркетен стил“ е верига магазини, занимаваща се с внос, търговия и дистрибуция на подови настилки. Фирмата е създадена през 2009 г. в град София, като за този период се е  доказала пред многобройните си  клиенти и партньори с професионализъм и коректност. Фирмата е  представител на реномирани немски, белгийски, финландски и полски производители на ламинирани  и естествени паркети.

0700 800 14
[email protected]
www.parketenstil.bg

 

Повече от десет години „ПИ ЕС БЪЛГАРИЯ-ЛУКС“ се стреми да надскочи и най-смелите мечти на своите клиенти. Компанията се развива стремително в проектирането и изграждането на водно-развлекателни съоръжения, спа зони в хотелски и частни комплекси.

0894 404 108 
[email protected]
www.ps-bulgaria.com

.............................................................................................................................................................................................

Всички наши фирми партньори, по силата на Годишната партньорска програма на Дибла, ще имат възможността да осъществят чести и многобройни действителни и виртуални срещи с широка общност от активни дизайнери. Ключовите акценти тази година ще бъдат тридневният национален форум "Design>People", годишният каталог "Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 година", мащабното национално съревнование Dibla Design Awards, както и други формални и неформални събития, които сближават и сплотяват бизнеса с дизайнерската общност, повдигат авторитета на професията и бранша.

.............................................................................................................................................................................................
Всички инициативи, проекти и събития, които екипът на dibla предприема, са водени от основната цел да отразява и популяризира нивото на дизайна в България! 

Добави Коментар
Няма добавени коментари