ПАРТНЬОРИТЕ НА DESIGN > PEOPLE 2022, СПОМОГНАЛИ ЗА ПРОДУКТИВНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ

  • 14.10.2022
  • Всички

Единствения по рода си годишен форум в България в областта на интериорния дизайн Design>People 2022 се проведе за седма поредна година. С годините виждаме колко динамично и професионално се променя нивото на интериорния дизайн у нас и сме изключително щастливи от това. Разбира се от части, това не би било възможно без участието на нашите партньори, които се включиха в приключението и подкрепиха Design>People 2022, като представиха своите иновации в продуктовите си гами и услуги, а това дори не беше черешката на тортата. На всяка една кафе-пауза и коктейл, всички присъстващи дизайнери имаха възможността да посетят демо-зоната изградена от обособени кътове с различни продуктови мостри и материали на всяка една фирма-участник. Чрез тях всички иновации представени в деня на презентациите станаха реалност.

С тази статия целим всички онези специалисти, които не успяха да присъстват на събитието, но следят развитието на интериорните тенденции, да се сдобият с нужната информация. В следващите редове ще намерите представяне на селекция от фирмите, които бяха изложители на събитието, резюме на най-интересното от техните презентации, както и линк, от който може да изтеглите всички презентации от събитието

 

ИЗТЕГЛИ ВСИЧКИ ПРЕЗЕНТАЦИИ OT ТУК

 

Искаме да изкажем благодарности за положените усилия, перфектното представяне и положителния дух на нашите партньори:


  • Schneider Electric

С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийното управление средно и ниско напрежение, в енергийната сигурност и системите за автоматизация. За деловия интериор и дома Schneider Electric предлага богата палитра от функционалности, вградени във вълнуващ дизайн. Управлението на осветлението, щорите, отоплението и останалите системи е достъпно през потребителски интерфейс от централен стенен панел или от мултифункционални бутони в изисканите серии Merten и Unica Class. Чрез мобилните им приложения комфортът и бързината на цифровия свят обогатяват жизнените пространства тук и сега.

Представителите на SCHNEIDER ELECTRIC говориха за дома на бъдещето, домашната автоматизация и цялата продуктова гама на UNICA и UNICA HOME, който компанията налага и се е превърнал в доминиращ в световен мащаб. Бяха разгледани и ключовите етапи на проектирането и изграждането на домашната автоматизация, както и тяхното допринасяне за опазването на планетата Земя.

Говорители на събитието бяха Наталия Петрова и Теодора Николова. 

Контакти на SCHNEIDER ELECTRIC: 

029 329 320
[email protected]
www.se.com


  • Флор Декор

Флор Декор“ е компания, утвърдила своето място с традиции в търговията, още през 2013 г. В настоящия момент, „Флор Декор“ предоставя своите високи стандарти на обслужване и висококачествени продукти в някои от по-големите градове в страната  – София, Пловдив и Пазарджик. Компанията разполага с богато портфолио, съчетаващо в себе си креативни стенни декорации, подови настилки от най-висок клас и разнообразие от цветове и дизайни, а също така и иновативни или класически решения от висококачествени интериорни и входни врати, като те са ексклузивен представител на полската фирма ERKADO, чиито продуктови серии се състои от стотици модели с разнообразна цветова гама. Екипът на компанията се състои от собствени професионални монтажни екипи, сертифицирани посредством специализирани обучения в МОН. Компанията може да се похвали със хилядите входни и интериорни врати поставени през годините.

Представителя на „ Флор Декор“ говори за ежедневните проблеми, които се появяват в поставянето на подови настилки и врати и за това, как те намират всякакви нестандартни решения във всеки техен проект. Представиха част от техните доволни клиенти и защо са избрали тях за партньор.

Говорител на събитието беше Георги Калудoв.

Kонтакти на Флор Декор:

0878 802 044
[email protected]
www.floor-decor.bg


  • Polaris Lightning & Delta Light

Polaris Lightning са сред най-модерните и динамично развиващи се иновативни компании за производство и търговия с осветителна техника в България, с над 20-годишно стабилно присъствие на пазара. Имат разположени офиси, мострени зали и складови бази в цялата страна – София, Варна, Пловдив, Велико Търново, като шоурума им работи с техния партньор Delta Lightning.  В своята дългогодишна практика нейните професионалисти доказаха върхово ниво на обслужване, изключително високо качество на работа и навременни доставки.  Polaris Lighting Department предлага винаги комплексни решения за всяко задание в областта на осветителната техника, включващо пълен инженеринг, предпроектно проучване, проектиране, изпълнение на ел. инсталации, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на обектите. В мисията на компанията стои основният стремеж винаги да работи на по-високи нива в сравнение със своите конкуренти, a тяхната цел е да предложи най-добрите решения за LED осветление за вашия дом. Компанията залага на всеобхватност в сериите осветителни тела, предлагайки едновременно класика и авангардни форми, удобство и шикозност, изчистеност и декоративност.

По време на презентацията представителя на компанията представи цялостна информация за тях и за това, как могат да бъдат полезни на всички дизайнери и архитекти с техните светлинни решения и нестандартни предложения. От техните магнитни шини до техните акустични панели.

Говорител на събитието беше Самет Исак.

Контакти на Polaris Lightning и Delta Light:

0887 573 165
[email protected]
https://polarislighting.bg
www.deltalight.com/en


  • Curtains Bulgaria

Curtains Bulgaria започва своята история през 2002 година, като преди това собствениците създават верига от магазини за интериорен текстил – пердета, завеси, щори, дамаски, корнизи и аксесоари за дома. Екипът им е изграден изцяло за професионалисти в областта на текстилната декорация, а продуктите им се предлагат на територията на цялата страна, като в градовете – София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора. Фирмата е официален представител и вносител на висококачествени европейски текстили на конкурентни цени, като тяхно предимство са кратките срокове и бързата доставка. Като професионалисти застават категорично зад обещанието, че могат да удовлетворят всеки един клиент и да го накарат да се чувства добре от направения при тях избор!

По време на своята презентация компанията представи тенденциите и отличителните черти на модерния средиземноморски текстил. От италианската топлина до испанската дълбочина, техните отличителни черти, богати нюанси и жизненост.

Говорители на събитието бяха Николай Ковачев и Христо Радев.

Контакти на Curtains Bulgaria:
0882 371 917
[email protected]
www.curtains.bg


  • AEG & Electrosound.bg          

Фирма „Електросаунд“ е официален търговски партньор на Electrolux Group (AEG, Electrolux и Zanussi) в развитието и популяризирането на специалната продуктова гама на Групата, подбрана и насочена към бизнес клиенти от сферата на интериорния дизайн. Представителите на „Електросаунд“ работят в тясно сътрудничество с мебелни производители и интериорни дизайнери, и предлагат професионално съдействие на своите клиенти при избора на електроуреди.

По време на своята презентация от „Електросаунд“ представиха своята продуктова гама и всички удобства, които тя носи при работа с нея, дори в най-дребните детайли - от монтажа на техниката до готвенето на ястия. Бяха демонстрирани и някои полезни приложения като Electrolux Installer app и My AEG Kitchen.

Говорител на събитието беше Даниел Павлов 

Контакти на AEG и ELECTROSOUND.BG:

0888 330 105
[email protected]
www.electrosound.bg


  • GROHE

GROHE е световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Само през последните десет години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 награди за дизайн и новаторство, включително класации, като Germany’s most sustainable large brands. GROHE е първата компания в този сектор, която спечели приза от правителството на Германия – Компания с най-добрата грижа за околната среда в Германия.

По време на своята презентация от компанията представиха своята технология и дизайн на решенията за баня, като поставиха акцент и върху отговорността към природата. Акцент беше поставен върху някои от реализираните проекти на компанията в световен мащаб и цялостната им продуктова гама.

Говорител на събитието беше Георги Георгиев. 

Контакти на GROHE:

0876 511 281
[email protected]
www.grohe.bg


  • Мебели Carmen

Историята на Carmen започва през 2009 година, като първоначално брандът е специализиран изцяло в офис обзавеждане. През годините асортиментът постепенно се разширява и днес включва богато разнообразие от мебели за всеки вкус – от иновативни модели за любители на съвременния интериорен дизайн, до такива с класическа и изчистена визия за традиционалистите по душа. Вече над 10 години мебели Carmen предлага на българския пазар стилно и висококачествено обзавеждане за дома и офиса. При тях ще откриете богат избор на ъглови дивани, фотьойли, холни маси, спални, свежи решения за трапезарията и модерни функционални мебели за офиса.

По време на своята презентация, представителите на фирма „Биттел“ представиха своята технология и дизайн на решенията за офиса. От ергономични столове и подвижни бюра, до дизайнерски решения за хола и трапезарията.

Говорители на събитието беше Марияна Вулджева.

Контакти на Мебели Carmen:

0879 930 267
[email protected]
www.carmen.bg 


  • KARE Bulgaria & ЕНИКОМ М

Марката KARE представя идеи за обзавеждане, които са уникални и автентични – никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение. От 1981 година компанията изненадва своите фенове и партньори в световен мащаб с несравнимо и неизчерпаемо разнообразие от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане, всички, изразяващи силната страст към дизайна. Те включват очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи “уау” ефект както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина. Юрген Райтер и Питър Шьонхофен са ръководителите, които стоят зад всичко това. Те основават компанията като студенти, като собственици и управители остават начело на компанията до наши дни – работят със страст, готовност за иновации и лична ангажираност.

А от друга страна мебелна компания ЕНИКОМ-М е създадена през 2000 г. 

Вече 22 години основен приоритет на фирмата е да създава уют, хармония и красота на разумни цени, предлагайки всичко необходимо, за да бъдете "Добре дошли у дома". Обзавеждане за всички помещения, осветление и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют в дома ще впечатлят и най-претенциозните сред вас. Еником-М предлага широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява. Всички артикули са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители. Компанията разполага с 3 магазина на територията на град София и град Пловдив.

През първата част от презентацията фирма KARE Bulgaria представи своята история от създаването си до днешни дни, като заложи внимание на новите си колекции, вдъхновени от битката между класицизмът и модернизма, до съвременния индустриален уют и класиката в дамаските. А през втората част бе представена историята и широката и богата на решения продуктова гама на фирма ЕНИКОМ М, която можете да намерите на техния уебсайт на конкурентни цени.

Говорители на събитието бяха Методи Алексиев, Димитър Димитров и Цветанa Павлова.

Контакти на КАRE Bulgaria и ЕНИКОМ М:

0888 855 731
[email protected]
Nikoleta.ventsislavova@kare,bg
[email protected] 
https://www.kare.bg
https://www.enikom-m.com/bg


  • COLOR HOME

Фирма Вамко е създадена през 1994 г. Позната още под марката COLOR HOME, компанията развива своята визия за винаги актуални тенденции при боитe, мазилките и екологичните с високо качество продукти за стени. Eдна година след създаването си, Вамко става изключителен представител и вносител на продуктите на световния лидер – AkzoNobel, познат с марките Levis, Sikkens и брандовете Dulux и Vivechrom. От 2008 г. Вамко е и официален представител и на VITRULAN- производител на стъклофибърни тапети. Вамко има и собствена марка бои и лакове KLARA, която се произвежда в Швеция. От 2017 г. компанията става и официален представител на италианската марка VALPAINT –утвърдено име в създаването и производството на декоративни бои и мазилки. Към палитрата от продукти на COLOR HOME през 2017 г се присъединява и TEC7 – белгийски бранд монтажни лепила и почистващи препарати с изключителни качества.

По време на презентацията беше представена историята и мрежата от търговски обекти на компанията в страната. Бяха поставени акценти на основните марки, с които Color Home работи, както и техните специални продукти, бои, лакове, масла и други. 

Говорител на събитието беше Евгени Ерменков.

Контакти на фирма COLOR HOME:

0888 217 130
[email protected]
https://vamko.bg


  • GTT Bulgaria

Убедени в качеството и уникалността на италианския дизайн за домашен уют, интериор и екстериор, вече 20 години фирма "Джи Ти Ти" ООД присъства на българския пазар като ексклузивен представител на италианските марки. Всяка от тях е гарант за сигурност, стил и комфорт. "Джи Ти Ти" предлага решения за сигурност и естетика в духа на италианската елегантност и изтънченост. Всеки продукт носи гаранцията за качество и италианско вдъхновение. Стиловата палитра варира от чисто класически стил през индивидуалните авторски проекти на клиента до уникални решения на едни от най- успелите в Италия интериорни дизайнери.

На презентацията си фирма GTT представи една от най-успешните им линии за интериорни врати BARAUSSE, която е една от лидерите във водещите италиански фирми за интериорни врати. Преминаха през историята на фирмата, продуктовата гама и интериорните решения, които тя предлага.

Говорител на събитието беше Весела Атанасова.

Контакти на фирма GTT:

0888 403 889
[email protected]
https://gtt.bg


  • EGGER

Основана през 1961 г. със седалище в Санкт Йохан в Тирол (Австрия), EGGER е непрекъснато разрастваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Устойчивото горско стопанство е от първостепенно значение в EGGER. Този принцип е дълбоко залегнал и в тяхната философия. 

На презентацията си, фирма EGGER представиха новата серия на лакираните им плоскости PerfectSense Fellwood. Тяхната характеристика и в допълнение декоративната им колекция, която спечели цялата аудитория.

Говорител на събитието беше Юлия Шавулева.

Контакти на EGGER:

0878 916 336
yuliya@[email protected]
https://www.egger.com/shop/bg_BG/


  • KERAMO

Фирма КЕРАМО е директен вносител и представител на големите заводи производители на плочки, санитарен фаянс и обзавеждане за баня от Италия, Испания, България и много други световни производители. С идея за стил и качество, заедно с техните дизайнери, умело успяват да отсеят новостите от европейския пазар и да ги предложат на българския потребител. Като дистрибутор на над 20 доказани марки в областта на обзавеждането за баня, Керамо със свойте магазини за баня предлага най-модерните и високоатрактивни колекции от плочки за баня, теракота, полиран гранитогрес, санитарен фаянс, структура за вграждане,  паркет на конкурентни цени. Основен фактор в политиката на Керамо е поддържането на големи складови наличности от разработените от нас серии.

По време на презентацията, говорителяt от КЕРАМО представи историята на фирмата, тяхната продуктова гама, професионализма и интериорните решения, които могат да предложат. 

Говорител на събитието беше Деян Бакалски.

Контакти на фирма КЕРАМО:

0888 634 934
[email protected]
https://www.keramo-bg.com


  • КУХНЯ.bg & Stella97.com           

Историята започва от 1997г., когато Стела Василева създава фабрика за поръчкови мебели. С годините машините им за производство се увеличават, построяват шоурум с офис пространство и през 2004 г. започват износ за Холандия, Англия, Франция и Германия. Фирмата произвежда мебели от фурнирован МДФ, пръскан МДФ, ПДЧ и масив, но не това е силата им, а това, че три поколения са събрани в една мебелна фабрика, базирана във Велинград.

По време на презентацията, представителя на фирмата разказа историята на фирмата и представи чрез проектите си, силата им в производството на корпусни мебели и защо всички техни клиенти са им се доверили.

Говорител на събитието беше Лия Василева.

Контакти на фирма Stella97 и КУХНЯ.bg:

0888 496 448
[email protected]
[email protected]
https://stella97.com
https://kuhnia.bg


  • NOLA 7

NOLA 7 е компания, утвърдила се на пазара като лидер в проектирането и изграждането на водни и уелнес съоръжения за развлекателния, здравния и туристическия сектор, но всичко това не би било възможно без техният екип с над 20 г. опит в този бранш. Мисията на компанията е да предостави най-доброто решение за конкретния проект от гледна точна на полезността за клиента на съоръженията – за бърза възвращаемост, лесна експлоатация, здраве и удоволствие.

По време на презентацията, говорителя на фирмата представи чрез техни изпълнени проекти, голяма част от продуктовата им гама от мозайка и керамика. Богатият им набор започва от художествена мозайка, мозайка в интериора, ръчно изработена мозайка и керамика, до акрилно стъкло, и неговите характеристики.

Говорител на събитието беше Дилян Богданов.

Контакти на фирма NOLA 7:

0883 453 138
[email protected]
www.nola7.com


  • ПРИЗМА

Призма е фирма, за която няма човек, който да не е чувал. За пореден път ни показаха изключителни продукти на световно качество и на български цени, сред които системи за вграждане без борд и впечатляващи дизайнерски осветителни тела. С изключителната си креативност и решителност, от фирмата са готови на всякакви предизвикателства и това е една от причините, с които си печелят името и успеха.

От компанията представиха своята богата продуктова гама и иновативни дизайнерски решения в областта на осветителните системи, които са реализирали.

Говорител на събитието беше Неделчо Димитров. 

Контакти на ПРИЗМА:

0887 999 299
[email protected]
www.newlight.bg


  • HORMANN Bulgaria

Днес на пазара на конструктивни елементи врати, каси и задвижвания се обединяват в марката Hörmann - защото в тази сфера групата Hörmann е водещ производител в Европа. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати.

Това е резултат от непрекъснатия в продължение на десетилетия растеж на една семейна компания под знака на иновациите, гаранцията за качество и близостта с клиентите. Днес групата Hörmann се ръководи вече трето и четвърто поколение от внука и правнуците на основателя на компанията Аугуст Хьорман.

Контакти на HORMANN:

0889 988 191
[email protected]
www.hormann.bg


  • Паркетен Свят

За своите 20 години фирма Паркетен Свят значително се развива превръщайки се от семейно магазинче в град Бургас в национална верига магазини за подови настилки. Оценявайки природата и естествения материал какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им. Към днешна дата Паркетен Свят е  представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки – Quick Step (Unilin), Тarkett, Classen Arteo, Haro, Karelia, Kaindl, Кrono Original, и др.

По време на презентацията, говорителите от фирмата представиха историята на фирмата, техните услуги, продуктовата им гама и всички производители, с които работят. 

Говорител на събитието бяха Тихомир Йорданов и Аделина Атанасова.

Контакти на Паркетен Свят:

0892 601 804
[email protected]
www.parketensviat.com


ИЗТЕГЛИ ВСИЧКИ ПРЕЗЕНТАЦИИ OT ТУК

 

Благодарим на всички партньори, които за поредна година повярваха в нас и станаха част от форума Design>People! Заедно показваме, че в България има интериорен дизайн на световно ниво!


ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2022


 

МЕДИИНИ ПАРТНЬОРИ НА DESIGN > PEOPLE 2022

 


АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2023, КЛИНЕТЕ ТУК

 

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Mike
Hello! If you're in need of data scraping services, I'd be happy to assist you. As an expert in this field, I have the experience and tools necessary to provide fast and accurate data scraping that can help you make informed decisions and grow your business. Don't hesitate to reach out to me for any of your data scraping needs. Marcus