ПАРТНЬОРИТЕ НА DIBLA.COM ЗА 2017

  • 22.03.2017
  • Всички

Взаимовръзката, която се утвърди през годините с едни от най-популярните и работещи дизайнери в страната, ни позволи в създалите се ситуации, да анализираме съществуващи принципи на работа и утвърдените практики на фирмите, обслужващи бранша. Водени от желанието да подобрим комуникацията и нивото на предлаганите услуги, създадохме кампания, с която да фокосираме вниманието върху фирми и продукти, които се предлагат у нас пред дизайнерската гилдия и крайния потребител. Кампанията е адаптирана по практики от работещи модели, които ни позволяват да оптимизираме разходи и да спестим време, в което предлаганата информация достига до специализирана аудитория от дизайнери, архитекти, проектанти и крайни потребители.

През 2016-та българската платформа за интериорен и продуктов дизайн Дибла (www.dibla.com) проведе своята първа Годишна партньорска програма. За успеха й и ползите, които тя носи на включилите се в нея фирми, може да се съди дори само по това, че пожелалите да си партнират с Дибла през 2017-та водещи производители и вносители на изделия и технологии в областта на дизайна, са още повече.

 

ПАРТНЬОРИТЕ ЗА 2017
.............................................................................................................................................................................................


Баущоф + Метал ООД е част от австрийския концерн Baustoff + Metall и предлага цялостни решения за всеки детайл в довършителните работи на обекта. Фирмата непрекъснато инвестира в знание и развитие с цел създаването на добри продукти и висок стандарт на живот за хората. 

0700 100 20; 02 931 03 87
[email protected]
www.baustoff-metall.bg

 


В основата на всеки продукт от колекциите на Валинор в годините са залегнали два основни принципа – функционалност на мебелите и форма, творческа идея, която по най-добрия начин да представи тази функционалност.

032 620 664; 0878 881 269
[email protected]
www.valinordesign.com

 


Джия 2001 внася материали и обзавеждане за бани, плочки, санитарен порцелан, смесители, мебели за баня на водещи в бранша производители, водена от целта си да осигурява качествени изделия с доказан дизайн на достъпни за българския пазар цени. 

0888 179 717
[email protected]
www.djiabg.com

 


Дием предлага на клиентите модерни и високотехнологични материали и продукти в сферата на производството на мебели, интериорното остъкляване, вътрешния дизайн и покривни, подвижни системи за остъкляване, произведени от водещи фирми в бранша, доставени и разпространявани на местния пазар. 

02 925 13 30
[email protected]; [email protected]
www.diem.biz

 


Идеал Стандарт е предпочитана марка от професионалистите. С техните продукти се изпълняват важни проекти с високи изисквания: болници, стадиони, емблематични сгради, забележителни хотели, жилищни сгради и обществени места. Известни с издръжливост и качество си, продуктите с марка Идеал Стандарт надхвърлят нормите и изискванията на индустриалните стандарти.

0675 303 62
[email protected]
www.idealstandard.bg

 


ИКОР е една от първите фирми в бранша на общественото и гражданско строителство, с основно направление на дейност – внос на и търговия на едро и дребно с материали за оформление на интериора от най-висок клас. Продуктовият спектър предоставя решения за всеки стил – модерен, класически, индустриален. 

02 981 42 18
[email protected]
www.ikor-bg.com

 


CarpetMax е най-голямата специализирана компания за продажба на подови настилки в България. Продуктовият спектър включва: мокети, килими, ПВЦ настилки, балатум, спортни настилки, трислоент паркет, ламинат, тапети, врати, както и множество допълнителни аксесоари.

0889 073 773
[email protected]
www.carpetmax.bg

 


Материалите, вложени в създаването на матраци Magniflex, са висококачествени и естествени. Новаторските производствени технологии следват най-съвременните тенденции в опазването както на човешкото здраве, така и на околната среда, и осигуряват съвършен сън на милиони потребители по цял свят. 

0700 111 17
[email protected]
www.magniflex.bg

 


Паркетсенс е официален представител на някои от най-реномираните европейски производители на естествен паркет и предлага най-голямото разнообразие от паркети с възможно най-високо качество. В изложбената зала можете да видите паркети с дължини от 30 до 300 см в огромна гама цветови решения, с обработка и подбор, вписващи се във всеки стил. Фирмата обезпечава и монтаж на изключително ниво. 

02 995 08 78; 0878 374 635; 0878 622 623
[email protected]
www.parketsense.bg

 


Призма – Светлинни решения съчетава потенциала на хора с опит в търговската дейност, дизайна и производството на нестандартни осветителни системи, както и в изграждането на фасадно, архитектурно и интериорно осветление.

02 462 72 10
[email protected]
www.prisma.bg

 


Салекс е най-новаторската и смела компания в областта на търговията с материали за мебели. През годините фирмата работи успешно за разширяване на асортимента и ежегодно го обновява и обогатява по най-новите тенденции в европейското мебелно производство.

056 853 030
[email protected]
www.salex.bg

 


Утвърден специалист в енергийното управление и автоматизацията, Шнайдер Електрик предлага интегрирани решения и технологии за управление на сгради – от цялостните системи за сградна автоматизация, през решенията за автоматизиран контрол и управление на дома „Умен дом”, до дизайнерските интериорни акценти в ключовете и контактите. 

02 932 93 20
[email protected]
www.schneider-electric.bg

 

На всички тях, по силата на Годишната партньорска програма на Дибла, предстоят чести и многобройни действителни и виртуални срещи с широката общност на активните дизайнери у нас. Ключови акценти тази година ще бъдат тридневният национален форум „Дизайнът е по-голям от хората“, Годишният каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016 година“, поредица от тимбилдинги мащабен конкурс с нетипичен за страната награден фонд, официална церемония за награждаване на дизайнер на годината, както и други формални и неформални събития, които сближават и сплотяват бизнеса с дизайнерската общност, повдигат авторитета на професията и бранша.

 

.............................................................................................................................................................................................
Всички инициативи, проекти и събития, които екипът на dibla предприема, са водени от основната цел да отразява и популяризира нивото на дизайна в България! 

Добави Коментар
Няма добавени коментари