ОФИС РЕЛАКС ЗОНА ОТ CALMA INTERIOR STUDIO

  • 13.06.2022
  • Всички

Офис Релакс зоните се превърнаха в предпочитано място за по- лесен и приятен преход от home office и завръщането в офиса под една или друга форма, съчетавайки най-доброто от двете.

Все по-голямото ни желание да се върнем към „нормалния“ живот, породи нуждата от място за адаптация и приятно неформално общуване с колегите.

Служителите на големи компании, каквато е и eMAG, подсказаха за една нова насока на развитие на интериорният дизайн. еMAG се довери на Calma Interior Studio за създаването  на красива, уютна, креативна и функционална релакс зона за освежаване, която да се превърне в „сърцето“ на техния офис.

В Офис Релакс Зоната на eMAG България може да се работи, взима отдих, обядва, пие кафе, да се провеждат презентации и брейнстормиг събирания, да се организират фирмени обучения и по-неформални екипни срещи. Това е едно социално място, където екипът споделя идеи и време заедно, извън формалната обстановка. 

Комбинацията между естествени материали и ярки цветове стимулира  креативността  и мотивацията. Естественият мъх предпазва от алергии и създава усещане за природа. 

Тук може да организирате работният си процес от бар или мека мебел. А високо оборудваната кухня позволява бързо и лесно самообслужване от различни служители . Комбинацията от стъкло, дърво и скандинавски мъх пренася сетивата далеч от традиционното бюро и офис стола.

Дибла Ви представя CALMA INTERIOR STUDIO и еMAG ОФИС - РЕЛАКС ЗОНА

За екипът на CALMA Interior Studio , създаването на релакс зоната за eMAG България бе пореден реализиран проект изпълнен с вдъхновение и професионализъм. 

Добрата комуникация, ясно зададените параметри и бързите решения от страна на  компанията ни помогнаха да създадем зона с изчистен и функционален дизайн, напасване на декори, цветове , материали и текстури.

В зададения срок за изпъление Calma Interior Studio успешно координира и внедри:

● избор на доставчици и подизпълнители

● винилова подова настилка, 

● изработи и достави корпусна мебел изцяло по проект

● поръча мека мебел и бар столове с актуални дамаски и съобразени с цялостната визия на проекта и бранда. 

● Достави и монтира осветителните тела

● Достави монтира дизайнерски тапет с ленена основа и достави и монтира пана със скандинавски мъх.


ЗА КОНТАКТИ:

0887 501 618
[email protected]
https://www.calma.bg
https://www.facebook.com/calma.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари