КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ – ЗА ДА БЪДЕ КРАСИВО

  • 27.07.2022
  • Всички

В магазините на КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ откривате топлината на домашния уют с красиви завеси и пердета, шалтета и декоративни възглавници, покривки за маса и калъфи за столовете към нея.

Умело подкрепяме очарованието им с подходящи аксесоари, като пискюли и магнитни щипки. За модерните интериори, изработваме римски, виенски и вертикални щори, както и щори тип японска стена.

Независимо от решението за Вашия дом, механизмите, корнизите и профилите, с които работим са здрави, качествени и абсолютно функционални.

ПРОДУКТА
Фирмата ни е официален представител и вносител на висококачествени европейски текстили на конкуренти цени. Изделията, които Ви предлагаме са с уникален дизайн и отлично качество на достъпни цени.

В КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ имаме удоволствието да предлагаме огромно разнообразие на текстил. Разнообразие във всички възможни аспекти: цветове, материи, десени, ширини и приложение.

Смело можем да заявим, че приликата е само една и тя е качеството. Предлагаме висококачествени текстилни материи, подходящи за всякакви изделия. Нашата текстилна колекция е грижливо селектирана от най-добрите марки и производители в съответния ценови клас.

При изграждането ѝ отчитаме както тенденциите в областта на интериора, така и специфичните нужди и потребности на нашите клиенти.

Произходът на платовете ни е от признати центрове на текстилната промишленост – Италия, Испания, Германия, Турция, Румъния, Гърция и др.

ЕКИПА

Силна част от екипа ни са опитни декоратори, които с радост посрещат клиентите на КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ навсякъде и им предлагат пълна професионална и компетентна консултация за интериорни решения.

А истински завършено е едно решение след изпълнението му, за което се грижат внимателно и детайлно специализираните ни монтажни групи.

Хората, които работят при нас разбират от работата си и това е причината, поради която през последните кризисни години нашите клиенти прогресивно се увеличават. Наши партньори са някои от най-добрите интериорни дизайнери и архитекти в страната.



УСЛУГАТА

Като професионалисти заставаме категорично зад обещанието, че можем да удовлетворим всеки един клиент и да го накараме да се чувства добре от направения при нас избор!

Наясно сме, че в повечето случаи стигайки до текстила в един интериор, нашите клиенти вече са се сблъскали с голяма част от ремонта на едно жилище, при който понякога възникват и неприятни моменти.

Именно поради тази причина, предлагаме комплексно решение на Вашата последна стъпка към новия Ви красив и уютен дом. За нас най-важно е клиентите ни да останат удовлетворени от крайния резултат на съвместната ни работа.

Извършваме компетентна и професионална консултация при посещение в наш търговски обект, включваща и приблизително изчисление, при посочени от клиента размери за пердета, завеси и корнизи.
Предлагаме да на нашите клиенти да вземат мостра на избран текстил и да видят в реална среда, за да бъдат убедени в избора си.

Често на място се оглеждат харесаните преди това текстили, за да се достигне максимално точен ефект на крайния резултат. Тази услуга е напълно безплатна  за клиента и е изцяло наш ангажимент. За градовете - София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас тази услуга е напълно безплатна. За всички останали населени места в България се заплаща допълнително транспортна такса. 

Curtains Bulgaria разполага с няколко шивашки ателиета, в които работят опитни служители с дългогодишен стаж.

Специализираната ни монтажна група извършва детайлно, прецизно и чисто работата си по поставянето на профилите.


ЗА КОНТАКТИ:


+359 882 371 917
[email protected]
www.curtains.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари