КОЛЕДА С ДИЗАЙН - 30 ВДЪХНОВЯВАЩИ ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТА В ЛУКСОЗЕН КАТАЛОГ

  • 16.12.2020
  • Всички

Изданието е повече от представителна извадка на високото ниво на интериорния дизайн у нас. Каталогът има за цел да онагледи най-новите тенденции, иновации, технологии, продукти и материали, които доказаните професионалисти предпочитат. На 278 страници са представени както проекти, така и 55 от най-иновативните и предпочитани продукти, които дизайнерите използват за постигане на отлични резултати. По този начин поле за изява получиха и 22 фирми, които допринасят за мълниеносното развитие на интериорния дизайн в България. Това са част от причините, поради които алтернатива на каталога „Най-доброто от интериорния дизайн“ практически не съществува. 

 


Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 278 страници
ЦЕНА 39.00 лв, доставка за сметка на купувача
дата на издаване: 03 септември 2020 

 

Тазгодишното издание на каталога е юбилейно. Щастливи сме да отбележим, че в продължение на пет години успяхме да развием идеята за луксозна книга, събрала възможно най-високите постижения на български дизайнери. „Най-доброто от интериорния дизайн“ се превърна в една изключителна витрина, представяща постиженията на най-талантливите дизайнери в страната.

Защо каталога „Най-доброто от интериорния дизайн“ е уникален коледен подарък!

Традиционно, луксозната книга е в силно ограничен тираж, което я превръща в колекционерски обект. Петият юбилеен каталог е отпечатан в 500 броя, част от които вече са притежание на гостите на наскоро проведеният Национален форум Design>People. Новото издание е истинско постижение– мнение, което гостите на Design>People споделят напълно. Те бяха хората, които имаха удоволствието и привилегията първи да се докоснат до „Най-доброто от интериорния дизайн“. Всички те са единодушни – това несъмнено е най-силното издание до момента. С нескрита гордост можем да потвърдим това и да споделим, че разликата между юбилейното издание и предходните е драстична. Качеството на включените 30 зашеметяващи проекта е несравнимо, което е индикация за постоянното развитие на гилдията у нас.

За да поръчате Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“, трябва само да ни изпратите имейл на [email protected], в който да посочите вашите адрес за доставка, имена и телефон за връзка.


Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 278 страници
ЦЕНА 39.00 лв, доставка за сметка на купувача
дата на издаване: 03 септември 2020 

Добави Коментар
Няма добавени коментари