КОИ ЩЕ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В DIBLA DESIGN AWARDS 2021?

  • 22.02.2022
  • Всички

След дълго очакване, моментът да научим имената на тазгодишните победители и най-добрите в интериорния дизайн на церемонията Dibla Design Awards, е все по-близо! Събитието ще се проведе на 16 март 2022г. от 19:00ч., а за първи път наш домакин ще бъдат професионалистите от Inter Expo Center.

Покана за двама можете да закупите от bilet.bg на цена от 60 лв.

Очакваме ви на 16 март 2022г. от 19:00ч. в Inter Expo Center


За шеста поредна година ние от екипа на Dibla сме се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Стилната атмосфера ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки. Тази година сме подготвили още изненади и положителни емоции за присъстващите на Dibla Design Awards. Церемонията е не просто истинско удоволствие за сетивата и добрия вкус, но и практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. 


Кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им, може да разберете от първо лице като си подарите незабравим подарък - а именно покана за събитието Dibla Design Awards 2021. С поканата си ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите! Всички те имаха нелеката задача независимо да оценят постъпилите проекти в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“, отдавайки значение на общо въздействие, оптимизация на пространството, оригиналност, ергономия, съчетаване на използваните материали, точност и ясното в описанието на проектите. Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса Dibla Design Awards. Несъмнено, признанието „Дизайнер на годината“ е едно от най-желаните и престижни отличия за бранша в България, откакто съществуват Националните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards. И тази година то ще бъде присъдено въз основа на опит, професионализъм и успешно популяризиране на българския дизайн на международната сцена.

С поканата си освен вълнението, което ще почувствате преди връчването на наградите, фирмите-партньори на Dibla, са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин. Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията SIHRE (Международно изложение за хотелско, ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване) и #RETAIL SHOW – само трябва да я покажете на входа.

Проектите, достигнали до етап журиране в Dibla Design Awards 2021, се представят в сайта на префесионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн dibla.com и сайта dibla-awards.com, социалните мрежи на Dibla и биват отразени от всички медийни партньори на Dibla, които също отделят специално място в техните сайтове и страници. По традиция най-добрите проекти ще бъдат поместени в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2021“. Изданието е повече от представителна извадка на високото ниво на интериорния дизайн у нас. Между луксозните корици има 230 страници, на които ще намерите 30 от най-добрите проекти в сферата на интериорния дизайн у нас. 

На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2021 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория.

Покана за двама можете да закупите от bilet.bg на цена от 60 лв.

Очакваме ви на 16 март 2022г. от 19:00ч. в Inter Expo Center



 


Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията 2021:

Добави Коментар
Няма добавени коментари