ILLUMINARTE INTERNI

  • 20.04.2022
  • Всички

ILLUMINARTE INTERNI е компания работеща в две основни направления. 

Първото е цялостни интериорни проекти. Всичко необходимо за превръщането на една къща, вила, апартамент, офис в обитаемо или работно пространство.

Второто е реализация на професионални светлинни проекти свързани с осветяването на големи открити площи, паркове, улици, алеи, стадиони, спортни зали, фасади, производствени и складови халета, офиси, галерии, търговски помещения. 

В работата и по двете направления разчитат основно на техните партньори, екип и сътрудници. Партньорите им са фабрики, които са всепризнати имена взели много назад във времето решението да произвеждат качествени продукти. Повече от 10 години си сътрудничат с утвърдени имена и специалисти в сферата на архитектурата и интериорния дизайн. Огромният достъпен асортимент от мебели, осветление, настилки, санитария, килими, тапети и аксесоари ги прави по-добри и по-иновативни при разработването на всеки следващ проект.  

ЦЯЛОСТННИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

Комплексна услуга, която включва подбор и доставка на мебели, осветление, настилки, бани, декорации, килими, тапети от подбрани и проверени във времето фабрики производители. Дългогодишният им опит в сътрудничество с дизайнери и реализирането на цялостни интериорни проекти ни дава увереност и възможност да гарантират на техните клиенти успешно реализиране на всеки един разработен проект. В изложбените им центрове в София и Бургас можете да откриете осветление на Flos, Artemide, Luceplan, Foscarini, Modular, Vistosi, Fabbian,  мебели на Cattelаn, Arketipo, Calligaris, Bonaldo, гардероби на Pianca, санитария на Cielo, кухни на Pedini, килими на Sitap, тапети на Wall&DecoTecnografica, както и настилки на Fondovalle и Panaria.

СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН

Осветлението е важен елемент от интериорното оформление на дома. Той е един от основните фактори, които определят цялостната атмосфера на всяко помещение, има силно влияние върху нашето настроение, емоции и продуктивност.  Сценарият за осветление е обмислен план за това как ще изглежда вашият интериор в различните часове на деня. От ILLUMINARTE INTERNI ще ви помогнат не просто да изберете осветителните тела, които да са в хармония с интериора или екстериора, а чрез светлината да постигнете ергономичност, естетичност и ефективност.

СВЕТЛОТЕХНИЧЕСКИ ИЗЧИСЛЕНИЯ

В професионалните светлинни проекти са неразделна част от цялостната аргументация за избор на конкретни осветителни тела. При разработването на проект една от основните задачи е да се проучат желанията на клиента, като се вземат предвид вида на помещението, архитектурния стил, спецификата и интериорните характеристики, местоположението на работните места. Тяхните специалисти ще ви посъветват как да създадете правилното осветление в помещението и да получите желаната хармония и атмосфера. 

Богатият им опит и многобройните завършени проекти в областта на осветление и обзавеждането ви гарантира че в тяхно лице ще намерите партньор, който ще ви помогне  да направите оптималния избор според вашите желания, очаквания и изисквания. Индивидуалният подход към всеки клиент и задача гарантира успешната реализация на всеки проект.


ЗА КОНТАКТИ:

София и Бургас
0892 444 266; 0892 444 183
[email protected][email protected]
https://www.illuminarte.eu/
гр. София, Бул. България 106, Сграда А3 / гр. Бургас, Индустриална 39


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Philipp
Magnificent site. Lots of useful info here. I'm sending it to some friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks to your sweat! chelsea matchtröja LatonyaCl liverpool drakt AbbyMayhe
amira kizlari
Se vuoi discutere di case luminose e spaziose, contattami. https://www.amiraistanbul.com/bayan/istanbulescort/