ФЛОР ДЕКОР - ОТ ВДЪХНОВЕНИЕТО ДО РЕАЛИЗАЦИЯТА

  • 19.05.2022
  • Всички

Всичко започва с една ваша идея и завършва с успешен резултат, когато си партнирате с ФЛОР ДЕКОР. Ако имате предстоящ проект и се интересувате от професионални услуги за реализирането му, проверете възможностите, които фирмата предлага. Може би ще намерите точно това, което търсите! Независимо дали става въпрос за индивидуална консултация, взимане на размери, доставка или монтаж – ФЛОР ДЕКОР предоставя всички необходими услуги в зависимост от вашите нужди и свързани с техните продукти. По този начин имате възможност да предложите на своите клиенти най-доброто решение на изгодна цена. Всичко това - при лесен и ефективен процес на работа, което е от решаващо значение за поддържане на добри отношения с клиентите и за осигуряване на дългосрочни взаимоотношения.

Как интериорните дизайнери могат да се възползват от цялостното предлагане на ФЛОР ДЕКОР? Отговорът е прост – правете това, което умеете най-добре: изслушвайте внимателно своите клиенти, вниквайте в техните желания и предлагайте практични начини за постигането им на подходяща цена.

 А комплексните услуги на ФЛОР ДЕКОР са наистина практични и изгодни, като си заслужава да им се обърне внимание.

· Професионална консултация с личен асистент

От фирмата могат да Ви осигурят личен асистент, който може да помогне още от началните етапи на вашия проект, за да намерите точно това, от което се нуждаете. Квалифицирани консултанти предоставят експертни съвети и  решения за различни аспекти на проекта, свързани с продуктовото порт фолио на ФЛОР ДЕКОР и съобразени с изискванията и нуждите на клиента ви. По този начин се гарантира, че ще получите най-добрите резултати  за вашата работа.

· Оглед и вземане на размери

Когато имате идея за дизайн, е важно да знаете точно какви измервания са ви необходими. Екипът на ФЛОР ДЕКОР ще може да ви помогне с оглед на място и да осигури точни измервания, така че проектът ви да бъде максимално ефективен. Ще отговорят на  всички въпроси или притеснения, които могат да възникнат по време на този процес.

· Доставка и разнос

От ФЛОР ДЕКОР доставят на място поръчаните от тях продукти, така че можете да разчитате на тях. Доставката се осъществява в удобно време по предварително изготвен и съгласуван график. 

· Професионален монтаж

И най-качествените продукти да заложите при изготвянето на проекта си, ако не са монтирани качествено, резултатът ще е далеч от очаквания. Ето защо от ФЛОР ДЕКОР разполагат със собствени монтажни групи с висока квалификация, на които може да се разчита. Това спестява нуждата и времето да се търсят други подизпълнители и дава гаранция за качество. Персоналът е обучен и квалифициран, има опит в работата с продукти на ФЛОР ДЕКОР и може да се справи с всеки аспект от процеса на монтажа. От първата стъпка до окончателното приключване на работа можете да очаквате гладко протичане на процеса и надеждна изработка

·  Монтаж с гаранция

Работата с ФЛОР ДЕКОР позволява да се ползват гаранции за използваните продукти и услуги. От фирмата стоят зад качеството на продуктите, които предлагат и гарантират за тях с името си.  Както споменахме, монтажът се извършва от добре обучени собствени монтажни групи, което позволява  на ФЛОР ДЕКОР да дава гаранция и за монтажа – нещо, върху което си заслужава да акцентираме, защото малко други фирми в бранша го правят. Компанията  предоставя 2-годишна гаранция и техническа поддръжка на място, в случай, че се отчете повреда на извършения монтаж. А комбинацията от качествен продукт и добре свършена работа от страна на партньорите, с които работите, повишава качеството и на собствените ви проекти.

Повишете авторитета си като интериорен дизайнер, като използвате комплексните услуги, които ФЛОР ДЕКОР предлага! Така ще предоставите на клиентите си максимално лично обслужване и удовлетворение.

ФЛОР ДЕКОР - партньорство с гаранции от идеята до успешното приключване на проекта!


ЗА КОНТАКТИ:


+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари