DIBLA DESIGN AWARDS 2023 - ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ

  • 06.11.2023
  • Всички

На хоризонта е осмото издание на високо ценените Dibla Design Awards в областта на интериорния дизайн. Това събитие спечели огромно признание и популярност сред професионалистите в индустрията и всяка година предизвиква все по-голямо очакване и интерес както от страна на участници, така и от гости.

Тази година сме свидетели на нарастващ интерес от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обществени пространства, които искат да бъдат част от тези награди. Този скок сигнализира за положителна тенденция за създаване на по-привлекателни и привлекателни жилищни и обществени пространства, което води до засилена конкуренция. България има щастието да разполага с платформата dibla.com, която предоставя платформа за представяне на жилищни пространства и класиране на най-добрите места за посещение.

Развълнувани сме да обявим официалната дата за предстоящите годишни награди Dibla Design Awards 2023, най-доброто признание за професионализъм и талант. Голямата церемония по награждаването ще се проведе на 13 март 2024г. в Интер Експо Център (IEC), наред със специализираните бизнес изложения Експомебел и Ваканция. Тази година събитието ще бъде още по-мащабно, с над 1500 гости, включително участници, инвеститори, медии, представители на българския бизнес елит, естети и любители на дизайна, всички присъстващи, за да открият първи победителите. *пълните условия за участие

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

крайният срок за регистрация в DDA 2023 е до 04 февруари 2024г.


Обновеният процес за участие в конкурса е отворен целогодишно, което позволява на всеки със завършен проект лесно да участва. Наградите за дизайн Dibla Design Awards осигуряват подиум за професионалистите в интериорния дизайн,  да покажат своите умения, опит, постижения и талант. Независимо дали търсите широко признание и авторитетна оценка за работата си или искате да почетете забележителен дизайнер или проект, можете да представите своята кандидатура в съответната категория на най-голямото и престижно събитие в бранша.

ДИЗАЙНЕР НА ГОДИНАТА | това е най-престижното отличие в бранша, присъжда се за развитие и принос в българския дизайн и популяризирането му на национално и международно ниво.

ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР | наградата във всяка от под-категориите носи допълнително реноме на обекта, високата оценка за интериорното пространство провокира интереса на клиентите и отличава мястото от конкурентните му, гарант е за стил и актуалност. Oсновните подкатегории са:

⦿ Магазин/ Изложбена площ
⦿ Офис/ Работна среда
⦿ Бар & динър
⦿ Кафе сладкарница/Заведение за бързо хранене
⦿ Ресторант 
⦿ СПА и Фитнес
⦿ Медико-дентални
⦿ Разкрасителни
⦿ Хотел

ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР | частните интериори са видими за много малка група от хора, но често демонстрират високите умения на проектанта. Oсновните подкатегории в жилищния интериор са:

⦿ Фамилна къща
⦿ Апартамент до 60кв. м.
⦿ Апартамент над 60кв.м.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОФИЛ В DIBLA | присъжда се на профила в dibla.com с най-голяма активност и популярност сред потребителите на платформата през 2023г.


•    СРОКОВЕ:

Целогодишно може да заявявате желание за участие в Dibla Design Awards
Заявилите участие до 04 февруари 2024г. се регистрират за Dibla Design Awards 2023
От 09 до 16 февруари 2024г. – журиране и определяне на победителите
Всички резултати от конкурса ще бъдат обявени на церемонията по награждаване на 13 март 2024г. 
Заявилите участие след 04 февруари 2024г. се регистрират за Dibla Design Awards 2024


•    НАГРАДИ:

Статуетка “Дизайнер на годината” е най-високото отличие в България, което се присъжда за интериорен и продуктов дизайн. Тя удостоверява признанието за изключителните постижения на носителя си, позволява му да включва званието в представянията си, да се представя като Дизайнер на определената година, да използва авторитета на наградата за изграждането на своя професионален облик.

Сертификат и плакет - всеки награден проект и неговият автор получават сертификат и плакет, удостоверяващи признанието за показания творчески и професионален потенциал. Престижът, който носи наградата Dibla Design Award, е обоснован от състава на международно жури. Отличените се оценяват от внимателно подбрани специалисти в областта със световно признат авторитет и значимост, така че нивото на оценяване е без аналог за страната.

Публичност - победителите в отделните категории и техните проекти, както и носителят на отличието „Дизайнер на годината“, получават широка публичност. Водещите медии в страната отразяват постиженията на заслужилите, правят свой негласен подбор от автори, които да следят и представят. Dibla има изградени партньорски взаимоотношения със значими печатни и електронни медии, а церемонията всяка година привлича и нови заинтересовани.

Категория победители DDA - информация за номинираните и наградените се представя в сайта на професионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн dibla.com и отразява публикациите, свързани с победителите в dibla.com; по този начин те гарантирано достигат до няколко десетки хиляди посетители месечно. През 2022г. в търсачката на dibla.com бъше добавена нова категория за приоритетно търсене от краен потребител, която да извежда филтрирано отличените в Dibla Design Awards.

Dibla Design Awards  дава уникалната възможност на най-добрите изпълнени проекти в страната и техните автори да бъдат забелязани и отличени в най-елитната и внушителна церемония в бранша! Международното жури на конкурса е съставено от опитни експерти, признати в световен мащаб. Съставът му е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от международен ранг, а различните категории дават възможност за изява в разнообразни направления на интериорния дизайн. *пълните условия за участие

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

крайният срок за регистрация в DDA 2023 е до 04 февруари 2024г.


Dibla.com е платформа, в която годишно се качват над 500 проекта. Това я превръща в единственото по рода си онлайн пространство, в което потребители избират интериорни дизайнери. На нас като организатори, многобройната галерия от проекти ни дава възможност да видим, какво се проектира и публикува през изминалата година, и така формираме категориите за наградите.

DIBLA DESIGN AWARDS 2023 дава нови възможности за представяне пред огромна целева аудитория на всички, които предлагат услуги и продукти в сферата на интериорния дизайн. 

DIBLA DESIGN AWARDS 2023 е съвременното средство да се популяризирате в сферата на интериорния дизайн у нас – сцената, на която светлините на прожекторите ще изведат на преден план най-заслужилите. 

DIBLA DESIGN AWARDS 2023 създава нови възможности за представяне на фирми, които предлагат продукти и услуги в сферата на интериорния бранш. Пред многобройна публика от дизайнери и потребители, фирмите - лидери в бранша, ще могат да представят и разкрият възможностите на своите продукти и услуги. Погрижихме се тази година вашите продукти и услуги  да получат специално внимание на Церемонията по връчването на годишните награди за интериорен дизайн. За повече информация и участие - се обърнете към екипа на Платформата ТУК. *пълните условия за участие

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

крайният срок за регистрация в DDA 2023 е до 04 февруари 2024г. 


.............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари