DIBLA | 2015 | ГОДИШЕН КАТАЛОГ | ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

  • 26.04.2016
  • БГ дизайн

Случвало ли ви се е да разглеждате някой от онези впечатляващи каталози, в които са отразени едни от най-добрите интериорни проекти в света? Книги, от които сте се вдъхновявали и черпали идеи ... и тайно сте си мечтали един ден да видите ваш проект, отразен в такова луксозно издание. Историята ни показва, че всички стойностни неща се запечатват на хартия.

Всеки един творец, трудил се с години и вложил цялата си креативност в работата си, желае проектите му да получат нужното внимание. Обикновено става така, че проектираните и реализирани интериорни дизайни остават някъде архивирани в компютъра ни. Водени от идеята да реализираме мечтата на повечето дизайнери, екипът на Dibla се постара да го направи именно чрез издаването на „Най-доброто от интериорния дизайн за 2015“. Годишният каталог е комплимент за всички активни дизайнери в платформата, техните усилия и старания да дават най-доброто от себе си чрез проектите си. Благодарение на всички тях, луксозното хартиено издание стана факт.

С осъществяването на този проект, екипът на dibla сбъдна и една своя мечта – да отрази нивото на интериорния дизайн И на хартия. Изключително сме щастливи, че сме автори на този продукт, защото досега такъв каталог не е бил издаван. Книгата е достъпна за всички и е с некомерсиален характер.

Селекцията направихме трудно, защото имаше прекалено много добри проекти. Подборът не беше лесен, но избрахме най-добрите 29 реализирани проекта, които бяха публикувани в платформата. Заложихме на достатъчно голям формат, за да бъде формата му по-натрапчива, като за сметка на това избрахме изчистен външен вид.

За да може да видите и ваш проект, запечатан в бъдещо издание на каталога, трябва да сте регистриран потребител на платформата dibla. Регистрацията в сайта е лесна и общодостъпна. За нас е важно, без значение дали дизайнерът е прохождащ в сферата или вече утвърдил се, да има възможността проектът му да бъде популяризиран и в каталога. За това е важно да публикувате в платформата вашите реализирани проекти. Поставете си за цел да снимате професионално всеки ваш реализиран обект, като го обхванете в най-добрата светлина.

Интересът от първото издание на каталога, за наша радост, бе огромен. Годишният каталог бе представен за първи път по време на събитието DESIGN>PEOPLE. Всички гости получиха по едно копие от първото издание на луксозния формат. След това събитие, запитванията за сдобиване с каталога бяха десетки. Екипът на dibla реши да преиздаде изданието. За тези от Вас, които желаят да държат в ръцете си тази книга, могат да направят заявка до 20 май 2016г. на e_mail: [email protected]. Цената за един брой е 95,00 лева.

Желанието на dibla е в началото на всяка година да издава каталог, който да отразява най-успешните реализирани проекти за предходната година. Този продукт е нужен, защото чрез него се визуализира  и отчита най-доброто от интериорния дизайн. Целта е колкото добри проекти да има публикувани в сайта, те да се отразяват и на хартия. По този начин клиентът ще наблюдава просперирането на българския интериорен дизайн.

От всички нас зависи каква градация на интериорния дизайн ще покажем на потребителя. Отговорността е в ръцете на всички ни. Нека вашите идеи се реализират в проекти, които да са еталон за нивото на българския дизайн.

„Най-доброто от интериорния дизайн за 2015“ е вдъхновение, подтикнато от Вашите прекрасни проекти.

Добави Коментар
Няма добавени коментари