AvanTechYOU - система чекмеджета с метални страници , която вдъхновява

  • 20.01.2022
  • Всички

"САЛЕКС"ООД е компания с дългогодишен опит в търговията с материали за изработка на мебели и интериорни решения. В изпълнение на нашата мисия - да предлагаме решения, позволяващи на хората да живеят модерно и комфортно, без компромис с качеството, ергономичността и естетическите си предпочитания, ние сме смели, иновативни и заедно ще постигнем перфектния резултат при реализиране на Вашите проекти, та дори и най-екстравагантните, при това бързо, удобно и ефективно.

Чекмеджетата с метални страници AvenTech YOU на Hettich са налични в Салекс ООД отдавна, но възможностите, които дават за подобряване на дизайна на мебелите са увеличават постоянно. AvanTech YOU предлага ексклузивен продукт - една и съща система, на която да добавяте различни опции .

Страниците на чекмеджето могат да бъдат с фина дизайнерска визия от стомана в модерен антрацит или снежно бяло или пък с дизайнерска царга INLAY. И двата вида царги дават още допълнителни опции за развиване на дизайнерските възможности.

Получавате дизайн, функцоналност и удобство в едно: вътрешно осветление на мебелите посредством светещи страници без необходимост от електрическо захранване. Плътната стоманена царга също има възможност за осветление посредством клипсващи се дизайнерски профили с интегрирано хомогенно LED осветление, което се включва при отваряне на чекмеджето.

И двете опции на осветление са с издръжлива лесно сваляща се батерия, която се зарежда със стандартно зарядно за телефон. AvanTech YOU - Skyline kitchen линк.

AvanTechYOU представя безброй възможности за съчетания използвайки алуминиевите капаци клипсващи се вържу царгата. Могат да се боядисат в цвят по RAL или да бъдат облепени с предпочитан от вас материал. За индивидуалният стил на всеки Ваш клиент. Индивидуализацията никога не е била толкова лесна - толкова индивидуална, колкото си ти.

 

 


ЗА КОНТАКТИ:


0889 411 311
[email protected]
www.salex.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари