„ЖИВОТВОРНА СВЕТЛИНА- 2017“

  • 19.09.2017
  • Конкурси

Четвъртото издание на така обичания от всички архитекти конкурс на тема “Съчетаване на българската архитектура с модерните тенденции” е отворен за кандидатури.

Конкурсът е разделен в две категории – фамилни къщи и жилищни и обществени сгради. Условието за участие в архитектурния конкурс е да има заложени покривни прозорци в проекта.

За победителя от всяка от двете категории е предвидена парична награда от 500 лв., а най-добрият проект, независимо от коя категория е, ще спечели голямата награда от 2000 лв. И тази година организаторите ВЕЛУКС България предвиждат поощрителна награда за най-интересния и иновативен проект.

Критериите за оценяване са в няколко аспекта: ефективно разпределение на дневната светлина в сградата и помещенията; гледка към околността и свързване на заобикалящата среда със сградата; ефективно използване на пространството под покривните елементи в обема и интериора на сградата; дизайн и естетическо въздействие; визуализация и презентация.

Конкурсът „Животворна светлина- 2017“ ще се проведе по следния начин:

22 Май – 22 Октомври 2017 – подаване на проекти;

22 Октомври – 5 Ноември 2017 – журиране и обявяване на победителите

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония, като ще има много изненади, коктейл и забавления!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В КОНКУРСА

Естествената светлина е физиологически и психологически безценна за нас, а осигуряването й в домовете и в обществените сгради е мисия на всеки архитект. Покривните прозорци VELUX по уникален начин позволяват осигуряването на достатъчно дневна светлина, както и свеж въздух за цялото помещение.

.............................................................................................................................................................................................

 

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари